Dos empates y buenas sensaciones en el estreno de la pretemporada

27 de julio de 2014

Compos-Coruxo
La SD Compostela hizo su estreno en esta pretemporada disputando el V Triangular del Praíña, en Pontevea. El conjunto de Iñaki Alonso dejó buenas sensaciones, sobre todo en el segundo partido, ante el Coruxo, mostrándose superior a su rival. Sólo la falta de acierto ante la portería rival les dejó sin el campeonato, que se lo llevó el club vigués.

Los fichajes demostraron que su adaptación al equipo va por el buen camino y otra noticia positiva fue la actuación del juvenil Javi Lorenzo, que debutó con gol y dejó varios detalles interesantes.

Primer encuentro

Compostela -0- (5): Ramón; Luis Bragado-Catú-Alcañiz-Mateo; Marcos Rodríguez-Iván Moya-Teles; Jordan-Rial-Mon

Cerceda -0- (4): Rumbo; Víctor-Peque-Caridad-Juan; Pablo-Granada-Cano-Dani; Abel-Peloto

El duelo inaugural comenzó con dominio del Compostela, aunque las primeras ocasiones claras fueron para el Cerceda. Mon también tuvo una buen oportunidad para abrir el marcador, pero al final de los 45 minutos el resultado fue de 0-0.

En los penaltis, los más acertados fueron los dos porteros, que se lo pusieron muy difícil a los lanzadores. Al final, después de ocho lanzamientos por cada equipo, el Compos logró llevarse el primer punto.

Segundo encuentro

Compostela -1-: Davis; Josu-Casti-Portela-Jimmy; Manu Rodríguez; Lemos-Fondevila-Quim Araujo-Moreira; Javi Lorenzo

Coruxo -1-: Fernando; Ángel-Franco-Luciano-Cristóbal; Mateo-Pedro Vázquez-Moscardó; Maxi-Rafa Mella-Antúnez

Goles: Min.10, 0-1, Mateo. Min.12, 1-1, Javi Lorenzo.

El Compos salió enchufado en la final del trofeo y a los pocos minutos Jimmy ya avisó de las intenciones santiaguesas. Aún así, el que se adelantó en el marcador fue el Coruxo, con un buen gol de Mateo de falta directa. La reacción del Compos fue rápida y dos minutos después empataba por medio del juvenil Javi Lorenzo, que definió con calidad tras una gran jugada personal.

A partir de este momento los de Iñaki Alonso se mostraron muy superiores y dispusieron de grandes ocasiones por medio de Lemos y Quim Araujo, pero finalmente el encuentro terminó en tablas.

A SD Compostela estreouse nesta pretempada no V Triangular do Praíña, en Pontevea. O conxunto de Iñaki Alonso deixou boas sensacións, sobre todo no segundo partido, ante o Coruxo, mostrándose superior ó rival. Só a falta de acerto ante a portería rival deixou ó Compos sin o campeonato, que fio para o club vigués.

As fichaxes demostraron que a súa adaptación ó equipo está sendo rápida e outra boa noticia foi a actuación do xuvenil Javi Lorenzo, que debutou con gol e deixou varios detalles moi interesantes.

Primeiro encontro

O partido inaugural comezou con dominio do Compostela, aínda que as primeiras ocasións claras foron para o Cerceda. Mon tamén tivo unha boa oportunidade para abrir o marcador, pero ó final dos 45 minutos o resultado foi de 0-0.

Nos penaltis, os máis acertados foron os porteiros, que llo puxeron moi difícil ós lanzadores. Ó final, despois de oito lanzamentos por equipo, o Compos consegui levar o primeiro punto.

Segundo encontro

O Compos saliu enchufado na final do trofeo e ós poucos minutos Jimmy xa avisou das intencións santiaguesas. Aínda así, o que se adiantou no marcador foi o Coruxo, cun bo gol de Mateo de falta directa. A reacción do Compos foi rápida e dous minutos despois empatou por medio do xuvenil Javi Lorenzo, que definiu con calidade despois dunha gran xogada persoal.

Dende ese momento, os de Iñaki Alonso mostráronse moi superiores e dispuxeron de grandes oportunidades por medio de Lemos, Quim e Moreira, pero finalmente o encontro acabou en tablas.

Este mensaje solo es visible para los administradores.
Problema al mostrar las entradas de Facebook. Copia de seguridad de la caché en uso.
Haz clic para mostrar el error
Error: (#10) Para usar «Acceso al contenido público de la página», tu uso de este endpoint debe ser revisado y aprobado por Facebook.

1 day ago

🤝 Manu Barreiro visitou o pasado venres aos nenos e nenas do CEIP de Arzúa🩵🤍 Un encontro, enmarcado nas actividades de promoción do deporte e dos valores do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, no que puido compartir a súa experiencia no mundo do fútbol🙌 Unha gran visita, na que tamén entregou invitacións para o partidazo decisivo ante o Real Avilés Industrial C.F.#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🩵🤍 UN DOMINGO PARA DALO TODO NO CAMPO E NA BANCADA🙌 Por cortesía do patrocinador, Galicia Calidade, cada abonado maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN (a partir de mañá) no Centro Comercial As Cancelasℹ️ A invitación pode recollerse, desde mañá martes e ata o sábado, das 10.30 ás 21.00 no Punto de Información🆚 Real Avilés Industrial C.F. 🗓️ 28.04.24⏰ 12.00🏟️ Estadio Vero Boquete🫂 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐨𝐜𝐢𝐧𝐚 Galicia Calidade 🎟️ Entradas Online 👉 app.cluber.es/clubes/64770af75c3ab340920086/pagos/661f807a570bb914716190#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🗓️ 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐁𝐀𝐋𝐋𝐎⚒️ Os nosos descansan hoxe para centrarse, dende mañá, no partido decisivo deste domingo contra o Real Avilés Industrial C.F.!💪 Un único obxectivo 👉GAÑAR #composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

💪 Vitoria necesaria e merecida para os nosos en Oviedo, 0️⃣-1️⃣👐 O tanto de @davidgrande9 permítelle ao Compos seguir loitando polo playoff📸 @realoviedo#VetustaCompos ... See MoreSee Less

💪 FINAAAAAAAAAALReal Oviedo Vetusta0⃣-1️⃣COMPOS 💛🖤⚽️ David Grande 💪 SÓ VALÍA GAÑAR E GAÑOUSE! PARTIDO MOI SERIO DOS NOSOS QUE SUMAN OS TRES PUNTOS CON TODO MERECEMENTO! 🙌 VOLVEMOS GAÑAR COMO VISITANTES!#VetustaCompos ... See MoreSee Less