Resultados del fútbol base en el pasado fin de semana

30 de septiembre de 2014

cadetes
Aquí os dejamos una nueva jornada de las categorías del fútbol base, que este fin de semana han disputado cuatro encuentros:

Juvenil A:
SD Compostela 5-0 Calasanz (Liga Nacional Juvenil, 3ª Jornada)

Compos: Lucas; Ander, Luís, Baliño, Xabi; Juan, Miguel, Darío, Iago; Falcón y Javi Lorenzo. También disputaron la segunda parte; Alex, Adrián Barrio, Artur, Rial y Xandre.

Partido sin historia el disputado el pasado sábado en ‘As Cancelas’. El conjunto compostelano era favorito y lo demostró sobre el terreno de juego en un partido dominado de principio a fin, tan sólo en los primeros 15 minutos ofrecieron los coruñeses algo de oposición. Luís en un córner, Juan en una bonita jugada colectiva y Darío de penalti hacían los tres primeros goles de la tarde. En la segunda parte Luís con un disparo de 60 metros hacía el gol de la tarde para el 4-0 y en un córner ya sin tiempo repetía el defensa el 5-0 para completar el hat-trick.

Antes del encuentro se guardó un minuto de silencio por el fallecimiento de la bisabuela del jugador juvenil Santiago Hernández.

Juvenil B:
Silleda 3-5 SD Compostela (Primera Autonómica, jornada 4ª)

Compos: Álex, Richi (Jorge Noya, min. 60), Darío, Jesús, Oscar Boo, Xavi (Louzán, min. 55) Antón (Abel, min. 27), Álex Fariñas, Mati (Borja Rey, min. 45), Fabiano (Manu, min. 45).

Victoria a domicilio del Compos en el feudo del Silleda, después de una gran remontada. En un inicio de partido en el que el Compos  no salió lo suficientemente enchufado, el Silleda se puso tres cero en el minuto 18 de la primera parte a base de balones directos y errores individuales por falta de concentración e intensidad del equipo blanquiazul. A partir de ahí, nuestros canteranos mejoró un poco y fueron capaces de marcar antes del descanso para irse con un gol a la caseta.

En la segunda parte, el equipo se acercó más a la medida de la que es capaz de dar, y a base de velocidad y profundidad fue capaz de remontar el partido y completar un parcial de 0 a 5 que le dio la victoria final. Buen toque de atención para el equipo, que esperemos sea capaz de aprender de sus errores y a salir al campo con la máxima intensidad y concentración, y a controlar este tipo de situaciones que llevan el partido más a lo fisico y la disputa que al propio control del balón. Marcaron Borja Míguez, Álex Fariñas, Borja Rey, Louzán y Manu

Cadete A:
Atlético Arteixo 1-0 SD Compostela (Liga Gallega, jornada 3ª)

Compos: Adri, Diego, García, Iván, Marcos, Paulo, Seijas, Fran, Anxiño, Silva y Xandre. También jugaron Celes, Adrián, Guillén y Manuel.

Segunda derrota consecutiva del Compos por el mismo resultado, aunque en esta ocasión el guión del encuentro fue diferente. El gol del Arteixo llegó en los primeros minutos, lo que provocó que nuestros canteranos se volcaran buscando un empate que finalmente no llegó.

Alevín A:
San Mamed 1-5 SD Compostela (Amistoso)

Compos: Hugo, Martín Burgos,  Fede, Jaime, Martín Diaz, Rodri, Yago, David. Banquillo: Naiden, Calatayud

Los chicos del Compos salieron muy enchufados desde el primer minuto y dominaron el encuentro de principio a fin. Jaime, en dos ocasiones, David, Calatayud y Yago fueron los autores de los goles.
Aquí vos deixamos unha nova xornada das categorías do fútbol base, que este fin de semana disputaron catro encontros:

Xuvenil A:
SD Compostela 5-0 Calasanz (Liga Nacional Xuvenil, Xornada 3ª )

Compos: Lucas; Ander, Luís, Baliño, Xabi; Juan, Miguel, Darío, Iago; Falcón y Javi Lorenzo. Tamén disputaron a segunda parte: Alex, Adrián Barrio, Artur, Rial y Xandre.

Partido sen historia o disputado o pasado sábado en ‘Ás Cancelas’. O conxunto compostelán era favorito e demostrouno sobre o terreo de xogo nun partido dominado de principio a fin. Só nos primeiros 15 minutos ofreceron os coruñeses algo de oposición. Luís nun córner, Juan nunha bonita xogada colectiva e Darío de penalti facían os tres primeiros goles da tarde. Na segunda parte Luís cun disparo de 60 metros facía o gol da tarde para o 4-0 e nun córner xa sen tempo repetía o defensa o 5-0 para completar o hat-trick.

Antes do encontro gardouse un minuto de silencio polo falecemento da bisavóa do xogador xuvenil Santiago Hernández.

Xuvenil B:
Silleda 3-5 SD Compostela (Primeira Autonómica, xornada 4ª )

Victoria a domicilio do Compos no feudo do Silleda, despois dunha gran remontada. Nun inicio de partido no que o Compos non saíu o suficientemente enchufado, o Silleda púxose 3-0 no minuto 18 da primeira parte a base de balóns directos e erros individuais por falta de concentración e intensidade do equipo branquiazul. A partir de aí, os nosos canteiráns melloraron un pouco e foron capaces de marcar antes do descanso para irse cun gol á caseta.

Na segunda parte, o equipo achegouse máis á medida do que é capaz de dar, e a base de velocidade e profundidade foi capaz de remontar o partido e completar un parcial de 0 a 5 que lle deu a vitoria final. Bo toque de atención para o equipo, que esperemos sexa capaz de aprender dos erros e saír ao campo coa máxima intensidade e concentración, e a controlar este tipo de situacións que levan o partido máis ao fisico e a disputa que ao propio control do balón. Marcaron Borja Míguez, Álex Fariñas, Borja Rey, Louzán e Manu.

Cadete A:
Atlético Arteixo 1-0 SD Compostela (Liga Galega, xornada 3ª)

Segunda derrota consecutiva do Compos polo mesmo resultado, aínda que nesta ocasión o guión do encontro foi diferente. O gol do Arteixo chegou nos primeiros minutos, o que provocou que os nosos canteiráns se foran ó ataque buscando un empate que finalmente non chegou.

Alevín A:
San Mamed 1-5 SD Compostela (Amigable)

Compos: Hugo, Martín Burgos, Fede, Jaime, Martín Diaz, Rodri, Yago, David. Banquillo: Naiden, Calatayud

Os rapaces do Compos saíron moi enchufados dende o primeiro minuto e dominaron o encontro de principio a fin. Jaime, en dúas ocasións, David, Calatayud e Yago foron os autores dos goles.

4 hours ago

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Jaime Santos🗣️ Na PREVIA tamén falou o xogador asturiano, quen destacou a confianza do equipo e analizou ao rival#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

6 hours ago

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy🗣️ PREVIA do técnico compostelanista antes do partidazo decisivo deste domingo, ás 12.00 no Vero Boquete, ante o Real Avilés Industrial C.F. ⚽️ O técnico só se centra en conseguir o triunfo o domingo#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

10 hours ago

Hoxe está de aniversario o noso gran ©️, Álvaro Casas 🩵🤍🎂 Moitos parabéns, Álvaro! Que veñan acompañados de moitos éxitos e celebralos xuntos sobre o verde! 🙌📸 Fílmate Estudio Fotográfico y Audiovisual ... See MoreSee Less

22 hours ago

🙌 RECORDA cada ABONADO maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN no Punto de Información do Centro Comercial As Cancelas ata o SÁBADO (ℹ️ Horario: 10.30-21.00)🩵🤍 Van xa máis de 200 INVITACIÓNS entregadas!!!💪 O domingo, gañamos entre todos!!!#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🙌 RECORDA cada ABONADO maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN no Punto de Información de @ascancelas ata o SÁBADO (ℹ️ Horario: 10.30-21.00)🩵🤍 Van xa máis de 200 INVITACIÓNS entregadas!!!💪 O domingo, gañamos entre todos!!!#ComposRealAvilésIndustrial ... See MoreSee Less