19 de octubre de 2014

SD COMPOSTELA (2): Ramón; Josu, Jimmy, Castiñeiras, Catú; Marcos Rodríguez, Teles (Iván Moya min.59), Manu Rodríguez, Quim (Jordan, min.69), Moreira; Borja (Mensha, min.81).

CD LEALTAD (1): Javi Porrón, Keko (Matías min.59), Marcos, Pelayo, Dani Hedrera, Jaime Turégano (Castel min.69), Peláez, Yosu, Jorge Villanueva (Negredo min.65), Pablo Espina.

Goles: 1-0, min.30: Marcos (pp); 1-1, min. 48: Jorge; 2-1, min.58 Teles

La SD Compostela logró brindarle a su afición la ansiada victoria en casa ante el CD Lealtad en un partido muy disputado, que le permite al Compos sumar la cuarta victoria de esta temporada.

Ante más de 1.100 aficionados, en los primeros 45 minutos la posesión del Compos fue clara, con varias aproximaciones a la meta de Javi Porrón. Fueron Quim y Marcos Rodríguez, los primeros en intentar sorprender al CD Lealtad, con sendos tiros lejanos. Por su parte, al equipo asturiano le costó llegar a la meta del Compos aunque fue Pablo Espina el que consiguió tener la primera ocasión clara del partido, que despejó Ramón con una gran intervención.

El primer gol llegó en el minuto 30 con un centro desde la banda izquierda que Marcos mandó al fondo de la red al intentar despejar. La primera parte fue un poco trabada, con amarillas para Quim y Teles por parte del Compos y para Yosu por parte del CD Lealtad.

La segunda parte comenzó con la defensa del Compos despistada que provocó el gol de empate del CD Lealtad, aprovechando un error en la cesión al portero. En el minuto 58 se adelantó el Compos con gol de Teles desde fuera del área tras sacar un córner. En la recta final del partido, los de Iñaki Alonso empezaron a sufrir ante un Lealtad que empezó a tomar el control del juego llegando a tener alguna clara ocasión de gol.

A SD Compostela logrou brindarlle á súa afección a ansiada vitoria na casa ante o CD Lealtad nun partido moi disputado, que lle permite ao Compos sumar a cuarta vitoria desta tempada.

Ante máis de 1.100 afeccionados, nos primeiros 45 minutos a posesión do Compos foi clara, con varias aproximacións á meta de Javi Porrón. Foron Quim e Marcos Rodríguez os primeiros en intentar sorprender ao CD Lealtad, con senllos tiros lonxanos. Pola súa banda, ao equipo asturiano custoulle chegar á meta do Compos aínda que foi Pablo Espina o que conseguiu ter a primeira ocasión clara do partido, que despexou Ramón cunha grande intervención.

O primeiro gol chegou no minuto 30 cun centro dende a banda esquerda que Marcos mandou ao fondo da rede ao intentar despexar. A primeira parte foi un pouco trabada, con amarelas para Quim e Teles por parte do Compos e para Yosu por parte do CD Lealtad.

A segunda parte comezou coa defensa do Compos despistada que provocou o gol de empate do CD Lealtad, aproveitando un erro na cesión ao porteiro. No minuto 58 adiantouse o Compos con gol de Teles dende fóra da área tras sacar un córner. A partir de aí, os de Iñaki Alonso empezaron a sufrir ante un Lealtad que empezou a coller o control do partido chegando a ter algunha clara ocasión de gol.

SD Compostela
🙌 RECORDA cada ABONADO maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN no Punto de Información do Centro Comercial As Cancelas ata o SÁBADO (ℹ️ Horario: 10.30-21.00)🩵🤍 Van xa máis de 200 INVITACIÓNS entregadas!!!💪 O domingo, gañamos entre todos!!!#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less
Ver en Facebook

🙌 RECORDA cada ABONADO maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN no Punto de Información de @ascancelas ata o SÁBADO (ℹ️ Horario: 10.30-21.00)🩵🤍 Van xa máis de 200 INVITACIÓNS entregadas!!!💪 O domingo, gañamos entre todos!!!#ComposRealAvilésIndustrial ... See MoreSee Less

16 hours ago

🩵🤍 Ana Méndez, xerente de Galicia Calidade, entidade patrocinadora do partidazo deste domingo contra o Real Avilés Industrial C.F., estivo presente esta mañá no adestramento dos nosos🙌 Unha visita especial, na que os animou para que acaden unha nova vitoria#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

3 days ago

🤝 Manu Barreiro visitou o pasado venres aos nenos e nenas do CEIP de Arzúa🩵🤍 Un encontro, enmarcado nas actividades de promoción do deporte e dos valores do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, no que puido compartir a súa experiencia no mundo do fútbol🙌 Unha gran visita, na que tamén entregou invitacións para o partidazo decisivo ante o Real Avilés Industrial C.F.#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

4 days ago

🩵🤍 UN DOMINGO PARA DALO TODO NO CAMPO E NA BANCADA🙌 Por cortesía do patrocinador, Galicia Calidade, cada abonado maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN (a partir de mañá) no Centro Comercial As Cancelasℹ️ A invitación pode recollerse, desde mañá martes e ata o sábado, das 10.30 ás 21.00 no Punto de Información🆚 Real Avilés Industrial C.F. 🗓️ 28.04.24⏰ 12.00🏟️ Estadio Vero Boquete🫂 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐨𝐜𝐢𝐧𝐚 Galicia Calidade 🎟️ Entradas Online 👉 app.cluber.es/clubes/64770af75c3ab340920086/pagos/661f807a570bb914716190#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less