El Juvenil golea al RC Celta en el derbi de Liga Nacional

25 de octubre de 2014

El Juvenil A del Compos ha goleado esta tarde al RC Celta B en el derbi de Liga Nacional. Nuestros canteranos se impusieron con claridad después de un inicio arrollador que les permitió ir ganando 3-0 a los 25 minutos de la primera parte e irse al descanso con 4-0.

En la segunda parte el Compos mantuvo la seriedad defensiva y con el paso de los minutos el conjunto vigués bajó los brazos, lo que propició dos nuevos tantos santiagueses.

El gran protagonista de la tarde fue Darío, autor de un hat-trick. Falcón, en dos ocasiones, y Juan fueron los otros goleadores.
O Xuvenil A do Compos goleou esta tarde ao RC Celta B no derbi de Liga Nacional. Os nosos canteiráns impuxéronse con claridade despois dun inicio imparable que lles permitiu ir gañando 3-0 aos 25 minutos da primeira parte e marchar ao descanso con 4-0.

Na segunda parte o Compos mantivo a seriedade defensiva e co paso dos minutos o conxunto vigués baixou os brazos, o que propiciou dous novos tantos santiagueses.

O gran protagonista da tarde foi Darío, autor dun hat-trick. Falcón, en dúas ocasións, e Juan foron os outros goleadores.

• COMPOSTELA- 0 LANGREO- 1

9 hours ago

⌚️ Abril comezará cun derbi para os nosos en terras viguesas ⚽️ X30🆚 CORUXO F.C. 🗓️ 07.04.24⏰ 12.00🏟️ O Vao#CoruxoCompos ... See MoreSee Less

1 day ago

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy e Samu🗣️ O adestrador e capitán da SD Compostela analizaron o momento do equipo e o duelo ante o CD Guijuelo do domingo📸 Acompañounos Mónica Pereiro, da Clínica & akt, patrocinadora do encontro#ComposGuijuelo ... See MoreSee Less

🤝 Roque e Escoruela tiveron a pasada semana un encontro con 220 alumnos do CPI Colexio Nosa Señora do Rosario de Arzúa🩵🤍 Na visita, enmarcada nas actividades de promoción do deporte do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, entregaron invitacións para o duelo contra o CD Guijuelo e tiveron unha entretida charla cos cativos#composguijuelo ... See MoreSee Less

𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐌É𝐃𝐈𝐂𝐎 👉 Euse foi operado onte da súa rotura do ligamento cruzado anterior do xeonllo dereito💪 Moito ánimo, Euse! Volverás máis forte, estamos seguros! Un día menos para volver! ... See MoreSee Less

Hoxe está de aniversario Juampa 🩵🤍🎂 Moitos parabéns! Oxalá que veña acompañado este domingo desa vitoria tan necesaria que todos estamos desexando! 🙌 ... See MoreSee Less