Una SD Compostela muy superior arrolla al Zamora CF

16 de noviembre de 2014

SD COMPOSTELA (4): Marqueta; Catú-Portela-Alcañiz-Jimmy; Marcos Rodríguez; Jordan (Iván Moya, min.78)-Teles (Manu Rodríguez, min.70)-Fondevila-Quim Araujo (Manu Moreira, min.62); Borja Navarro.

ZAMORA CF (1): Cantero; Dani Mateos-Carrillo-Alberto Prada-Coque (Aaron Aguado, min.72); Dejan Kurbus-Cristian (Salva Rivas, min.75); Manu Gavilán-Rodri (Fran Ochoa, min.78)-De la Nava; Arkaitz

Goles: 1-0, min.13: Jimmy. 2-0, min.43: Jordan. 3-0, min.55: Teles. 3-1, min.83: De la Nava. 4-1, min.88: Borja Navarro.

La SD Compostela consiguió reponerse del tropiezo en Astorga devolviéndole la goleada al Zamora CF. El conjunto santiagués fue superior desde los primeros minutos y durante todo el encuentro a un rival que llegaba en un gran momento de forma. Nuestro equipo dejó grandes goles y momentos de buen fútbol que le sirven para colocarse en la mitad de la tabla y para recuperar la confianza.

Los de Iñaki Alonso salieron a por el partido desde el primer minuto y en su primer acercamiento estuvieron a punto de adelantarse. Jordan combinó bien con Teles por la banda derecha y metió un pase a la frontal del área para la llegada de Fondevila, que con todo a favor disparó muy desviado.

El acoso del Compos tuvo su premio en el minuto 13. Quim Araujo provocó una falta al borde del área y Jimmy trasnformó el libre indirecto con maestría marcando un auténtico golazo. Nuestro equipo siguió dominando aunque bajó la intensidad, lo que permitió al Zamora acercarse a la portería de Marqueta. Gavilán estuvo a punto empatar, pero su remate forzado se fue al lateral de la red.

El susto hizo reaccionar al Compos, que poco después marcó el segundo. Borja Navarro robó un balón en campo contrario, Fondevila filtró un buen pase para Jordan y el interior batió por debajó de las piernas a Cantero en el mano a mano. El marcador pudo ser mayor antes del descanso después de una buena jugada de Borja, que tras deshacerse de su marcador con un bonito regate disparó desviado.

Al Compos le costó entrar en los primeros minutos del segundo tiempo y el Zamora apretó con varias ocasiones que estuvieron cerca de convertirse en gol.

Cuando más estaba empujando el rival, Teles hizo el tanto de la tranquilidad después de una gran jugada colectiva. Quim Araujo y Fondevila desbordaron por la banda izquierda y el pase del Mago lo recogió en la frontal del área el portugués, que controló y marcó con mucha clase.

A pesar del resultado, el Zamora no se descompuso y siguió atacando, aunque el Compos mostró una gran solidez, sobre todo con la entrada de Manu Rodríguez e Iván Moya. Aún así, los cambios también le dieron más profunidad al Zamora, que en los últimos minutos llegó con más peligro a nuestra área y consiguió maquillar el resultado con un buen remate de De la Nava después de un saque de esquina.

Pero el triunfo no corrió peligro en ningún momento y el Compos incluso aumentó la ventaja con un gol de Borja Navarro, que empujó el balón a la red tras una buena jugada de Manu Moreira, que se fue de su marcador con potencia.
A SD Compostela conseguiu repoñerse do tropezo en Astorga devolvéndolle a goleada ó Zamora CF. O conxunto santiagués foi superior dende os primeiros minutos e durante todo o encontro a un rival que chegaba nun gran momento de forma. O noso equipo deixou grandes goles e momentos de bo fútbol que sirven para colocarse na metade da táboa e para recuperar a confianza.

Os de Iñaki Alonso saíron a polo partido dende o primeiro minuto e no seu primeiro achegamento estivo a punto de adiantarse. Jordan combinou ben con Teles pola banda dereita e meteu un pase á frontal da área para a chegada de Fondevila, que con todo a favor disparou moi desviado.

O acoso do Compos tivo o seu premio no minuto 13. Quim Araujo provocou unha falta ó borde da área e Jimmy transformou con mestría o libre indirecto marcando un auténtico golazo. O noso equipo seguiu dominando aínda que baixou a intensidade, o que lle permitiu ó Zamora achegarse á portería de Marqueta. Gavilán estivo a punto de empatar, pero o seu remate forzado foise ó lateral da rede.

O susto fixo reaccionar ó Compos que pouco despois marcou o segundo. Borja Navarro roubou un balón no campo rival, Fondevila filtrou un bo pase para Jordan e o interior bateu por debaixo das pernas a Cantero no man a man. O marcador puido ser maior antes do descanso, despois dunha boa xogada de Borja, que tras desfacerse do seu marcador cun bonito regate disparou desviado.

Ó Compos custoulle entrar nos primeiros minutos do segundo tempo e o Zamora apretou con varias ocasións que estiveron cerca de convertirse en gol.

Cando máis empurraba o rival, Teles fixo o tanto da tranquilidade despois dunha gran xogada colectiva. Quim Araujo e Fondevila desbordaron pola banda esquerda e o pase do Mago recolleuno o portugués no borde da área, para controlar con tranquilidade e marcar con moita clase.

A pesar do resultado, o Zamora non se descompuxo e seguiu atacando, aínda que o Compos mostrou unha gran solidez, sobre todo coa entrada de Manu Rodríguez e Iván Moya. Aínda así, os cambios tamén lle deron máis profundidade ó Zamora, que nos últimos minutos chegou con máis perigo á nosa área e logrou maquillar o resultado cun bo remate de De la Nava despois dun saque de esquina.

Pero o triunfo non correu perigo en ningún momento e o noso equipo incluso aumentou a ventaxa cun gol de Borja Navarro despois dunha boa xogada de Manu Moreira, que se foi con potencia do seu marcador.

Este mensaje solo es visible para los administradores.
Problema al mostrar las entradas de Facebook. Copia de seguridad de la caché en uso.
Haz clic para mostrar el error
Error: (#10) Para usar «Acceso al contenido público de la página», tu uso de este endpoint debe ser revisado y aprobado por Facebook.

1 day ago

🤝 Manu Barreiro visitou o pasado venres aos nenos e nenas do CEIP de Arzúa🩵🤍 Un encontro, enmarcado nas actividades de promoción do deporte e dos valores do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, no que puido compartir a súa experiencia no mundo do fútbol🙌 Unha gran visita, na que tamén entregou invitacións para o partidazo decisivo ante o Real Avilés Industrial C.F.#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🩵🤍 UN DOMINGO PARA DALO TODO NO CAMPO E NA BANCADA🙌 Por cortesía do patrocinador, Galicia Calidade, cada abonado maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN (a partir de mañá) no Centro Comercial As Cancelasℹ️ A invitación pode recollerse, desde mañá martes e ata o sábado, das 10.30 ás 21.00 no Punto de Información🆚 Real Avilés Industrial C.F. 🗓️ 28.04.24⏰ 12.00🏟️ Estadio Vero Boquete🫂 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐨𝐜𝐢𝐧𝐚 Galicia Calidade 🎟️ Entradas Online 👉 app.cluber.es/clubes/64770af75c3ab340920086/pagos/661f807a570bb914716190#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🗓️ 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐁𝐀𝐋𝐋𝐎⚒️ Os nosos descansan hoxe para centrarse, dende mañá, no partido decisivo deste domingo contra o Real Avilés Industrial C.F.!💪 Un único obxectivo 👉GAÑAR #composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

💪 Vitoria necesaria e merecida para os nosos en Oviedo, 0️⃣-1️⃣👐 O tanto de @davidgrande9 permítelle ao Compos seguir loitando polo playoff📸 @realoviedo#VetustaCompos ... See MoreSee Less

💪 FINAAAAAAAAAALReal Oviedo Vetusta0⃣-1️⃣COMPOS 💛🖤⚽️ David Grande 💪 SÓ VALÍA GAÑAR E GAÑOUSE! PARTIDO MOI SERIO DOS NOSOS QUE SUMAN OS TRES PUNTOS CON TODO MERECEMENTO! 🙌 VOLVEMOS GAÑAR COMO VISITANTES!#VetustaCompos ... See MoreSee Less