Resultados del fútbol base el fin de semana del 29/30-Nov

2 de diciembre de 2014

Todos los equipos del fútbol base de la SD tuvieron partido este fin de semana, algunos logrando victorias destacadas:

Juvenil A: SD Compostela 1-0 Bergantiños (Liga Nacional Juvenil, 12ª Jornada)

Compos: Xandre, Lucas Rodriguez, Luís, Ander ©, Xabi; Baliño, Juan, Falcón; Nico, Rial y Javi Lorenzo. Suplentes: Iago Neira, Miguel, Darío y Alex.

Victoria de los juveniles en un partido marcado por el fuerte viento que sopló durante todo el encuentro, impidiendo que ninguno de los dos equipos pudieran dominar el juego claramente. El gol local llegó en el minuto 5 en un centro lateral de Luis rematado a la red por Javi Lorenzo. A partir de ahí no hubo demasiadas ocasiones para los juveniles compostelanistas, que aunque no sufrían en defensa, no fueron capaces de ampliar la ventaja. El Bergantiños dispuso de un libre indirecto dentro del área ya en el minuto 90, bien despejado por la zaga local.

Juvenil B: SD Compostela 1-1 Bertamiráns (Primera Autonómica, jornada 12ª)

Compos: Sandro, Juan Rial (Artur, 54), Jesús, Abel, Oscar Boo, Pablo Souto, Borja Rey (xavi, 45), Anton, Javi García, Iago (Louzan, 66) y Borja Míguez. Goles; Javi García, 89.

Duro partido y empate muy trabajado por parte de los dos equipos. En la primera parte y con un buen trabajo de presión, el Bertamirans fue capaz de dificultar enormemente la salida de balón del Compostela, el cual no tuvo su día en cuanto a trato de balón, con controles defectuosos y algo de nerviosismo y precipitación a la hora de llegar a portería contraria. Al comienzo de la segunda parte, el Bertamirans marcó en un corner y obligó al Compostela a buscar la remontada una vez más. El rival se quedó con un jugador menos y el Compos aprovechó la superioridad y su habitual buen final de partido. El dominio se tradujo en numerosas ocasiones que terminaron en el empate.

Juvenil C: Trazo 0-0 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 8ª)

Compos: Xosé Carid, Jorge Noya, Nacho, Anxo, Carlos Carid, Diego Prol, Mati, Jorge Parcero, José Eiriz, Emmanuel, Yago Maril. Suplentes: Carba, Yago García, Manuel César, Manu Márquez. Partido muy disputado, ante un conjunto que acumulaba muchos jugadores en el centro del campo para impedir el juego combinativo de nuestro equipo, esto provocó que el juego tuviera muchas pérdidas de balón y excesivo centrocampismo por ambos bandos. En la segunda parte nuestro equipo leyó mejor el partido y comenzó a crear ocasiones buscando las espaldas de la defensa rival, muy adelantada durante todo el partido. Fruto de este control llegaron ocasiones claras, dos de ellas terminaron pegando en el palo y en el larguero.

Cadete A: Bergantiños 0-1 SD Compostela (Liga Gallega, jornada 11ª)

Compos: Adrián, Marcos F., Nieto, Xandre,Parra, Marcos G e Manel, Silva, Anxo, Alvaro Marquez, Fran. Suplentes: Paulo, Brais, Liste, Carlos. Goles: 35´Fran a pase de Alvaro Marquez.

El Bergantiños empezó dominando y generando más ocasiones que no aprovechó, presionando bien la salida de balón y con balones largos a la espalda de la defensa. Nuestro gol llegó a balón parado a cinco minutos del descanso. En la segunda parte el Bergantiños siguió dominando, aunque sin crear demasiado peligro para conseguir el empate. Cadete B: Calo 2-3 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 10ª) Sufrida victoria del Cadete B, que despues de varias jornadas se reencuentra con la victoria. El partido fue dominado de principio a fin por el Compostela, pero dos errores defensivos y la falta de acierto de cara a gol hicieron que la victoria se complicase. En la primera parte, el equipo dominaba el balon y llegaba al campo rival con facilidad, generando ocasiones claras pero sin conseguir el gol. En un error defensivo a la media hora de partido, el Calo se adelantó. Trás el saque de centro, Iago Garcia aprovechaba un pasillo en la defensa local para empatar el encuentro. En la segunda parte, el dominio se hizo más evidente y las ocasiones se sucedían, pero sin conseguir marcar. Un nuevo fallo permitía al Calo volver a adelantarse. Iago García volvía a hacer el empate con un gran cabezazo a la salida de un corner. A falta de 5´ para el final, Pedro Otero definía muy bien ante el portero haciendo el definitivo 2-3 Infantil: Belvís 1-9 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 12ª) Compos: Adrián. Andrés-Mata-Diego-Marcos. Marta-Rodri-Pedro-Raúl-Santi. Koke. Suplentes: María. Juan. Alex. Celes y Nach. Los canteranos de la SD salieron sin ritmo en la primera parte, poca intensidad y mucha relajación, lo que haría que apenas se crearan acciones de peligro al no ser capaces de mantener la posesión de balón. Tras el descanso y con los cambios, el partido cambió de ritmo. La SD empezó mover más y más rápido el balón jugando prácticamente toda la segunda parte en campo rival.  De esta forma llegarían los goles: Santi II (4), Celes (2) y Juan (3), que completaron un gran encuentro participando además en casi todos los goles. Alevín A: SD Compostela 2-1 Cacheiras (Primera Autonómica, jornada 8ª) Compos: Hugo, Martín Diaz, Martín Burgos, Yago, Jaime, Rubén, Anxo y Fede. Suplentes: David y Calatayud. Partido muy disputado entre los dos equipos. Las primeras ocasiones fueron para la SD, pero la falta de puntería por parte de nuestros jugadores hizo que no se materializaran. Antes de acabar la primera se adelantó el Cacheira, con un remate a placer tras un rechace del portero. La segunda parte fue también muy disputada, pero con más posesión y más llegadas para nuestros canteranos. A la salida de un córner y acto seguido en un rebote, el Compostela remontó y se acabó llevando el partido. Alevín B: Burgo 1-0 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 9ª) Compos: Martin, Jorge, Carlos, Xaime, Adrián, Rodri, Samu e Ian. Suplente: Antón Nuestros sufrieron la derrota después de un encuentro muy igualado, con varias ocasiones para cada equipo. El choque se decidió en los últimos minutos a balón parado, con un gran gol de falta directa. Bejamín A: La Salle 1-3 SD Compostela (Primera Autonómica, jornada 7ª) El benjamín “A” venció en el partido que se puso de cara con el 0-1 en el minuto 2, ventaja que ampliaría Tomás justo antes del descanso. En la segunda parte a la salida de un córner Pablo López ponía el 0-3. Ya sin tiempo, La Salle marcaba un bonito gol de media distancia para poner el 1-3 definitivo. Bejamín B: Milladoiro 8-1 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 7ª) Compos: Roi, Andres, Laura, Santi, Endika, Alejandro, Raul y Sheila. Entraron tb Juan, Mateo y Tobias. A pesar de seguir demostrando cierta mejoría y seguir con la intención de salir con el balón jugado, el Milladoiro se impuso con claridad, especialmente por su mayor fortaleza física. El encuentro llegó al descanso con 3-0 y nuestros canteranos se vinieron abajo en la segunda parte por el marcador en contra, lo que provocó varios errores de concentración y el resultado final.

Todos os equipos do fútbol base da SD tiveron partido este fin de semana, algúns logrando vitorias destacadas: Xuvenil A: SD Compostela 1-0 Bergantiños (Liga Nacional Xuvenil, 12ª Xornada) Compos: Xandre, Lucas Rodriguez, Luís, Ander ©, Xabi; Baliño, Juan, Falcón; Nico, Rial y Javi Lorenzo. Suplente: Iago Neira, Miguel, Darío y Alex. Vitoria dos xuvenís nun partido marcado polo forte vento que soprou durante todo o encontro, impedindo que ningún dos dous equipos puidesen dominar o xogo claramente. O gol local chegou no minuto 5 nun centro lateral de Luis rematado á rede por Javi Lorenzo. A partir de aí non houbo demasiadas ocasións para os xuvenís compostelanistas, que aínda que non sufrían en defensa, non foron capaces de ampliar a vantaxe. O Bergantiños dispuxo dun libre indirecto dentro da área xa no minuto 90, ben despexado pola zaga local. Xuvenil B: SD Compostela 1-1 Bertamiráns (Primeira Autonómica, xornada 12ª) Compos: Sandro, Juan Rial (Artur, 54), Jesús, Abel, Oscar Boo, Pablo Souto, Borja Rey (xavi, 45), Anton, Javi García, Iago (Louzan, 66) y Borja Míguez. Goles; Javi García, 89. Duro partido e empate moi traballado por parte dos dous equipos. Na primeira parte e cun bo traballo de presión, o Bertamirans foi capaz de dificultar enormemente a saída de balón do Compostela, o cal non tivo o seu día en canto a trato de balón, con controis defectuosos e algo de nerviosismo e precipitación á hora de chegar a portería contraria. Ao comezo da segunda parte, o Bertamirans marcou nun corner e obrigou o Compostela a buscar a remontada unha vez máis. O rival quedou cun xogador menos e o Compos aproveitou a superioridade e o seu habitual bo final de partido. O dominio traduciuse en numerosas ocasións que remataron co empate. Xuvenil C: Trazo 0-0 SD Compostela (Segunda Autonómica, Xornada 8ª) Compos: Xosé Carid, Jorge Noya, Nacho, Anxo, Carlos Carid, Diego Prol, Mati, Jorge Parcero, José Eiriz, Emmanuel, Yago Maril. Suplentes: Carba, Yago García, Manuel César, Manu Márquez. Partido moi disputado, ante un conxunto que acumulaba moitos xogadores no centro do campo para impedir o xogo combinativo do noso equipo, isto provocou que o xogo tivese moitas perdas de balón e excesivo centrocampismo por ambos os dous bandos. Na segunda parte o noso equipo leu mellor o partido e comezou a crear ocasións buscando as costas da defensa rival, moi adiantada durante todo o partido. Froito deste control chegaron ocasións claras, dúas delas remataron pegando no pau e no longueiro. Cadete A: Bergantiños 0-1 SD Compostela (Liga Galega, xornada 11ª) Compos: Adrián, Marcos F., Nieto, Xandre,Parra, Marcos G e Manel, Silva, Anxo, Alvaro Marquez, Fran. Suplentes: Paulo, Brais, Liste, Carlos. Goles: 35´Fran a pase de Alvaro Marquez. O Bergantiños empezou dominando e xerando máis ocasións que non aproveitou, premendo ben a saída de balón e con balóns longos ás costas da defensa. O noso gol chegou a balón parado a cinco minutos do descanso. Na segunda parte o Bergantiños seguiu dominando, aínda que sen crear demasiado perigo para conseguir o empate. Cadete B: Calo 2-3 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 10ª) Sufrida vitoria do Cadete B, que despois de varias xornadas se reencontra coa vitoria. O partido foi dominado de principio a fin polo Compostela, pero dous erros defensivos e a falta de acerto de cara a gol fixeron que a vitoria se complicase. Na primeira parte, o equipo dominaba o balon e chegaba ao campo rival con facilidade, xerando ocasións claras pero sen conseguir o gol. Nun erro defensivo á media hora de partido, o Calo adiantouse. Trás o saque de centro, Iago Garcia aproveitaba un corredor na defensa local para empatar o encontro. Na segunda parte, o dominio fíxose máis evidente e as ocasións sucedíanse, pero sen conseguir marcar. Un novo fallo permitía ao Calo volver adiantarse. Iago García volvía facer o empate cunha gran cabezada á saída dun corner. A falta de 5´ para o final, Pedro Otero definía moi ben ante o porteiro facendo o definitivo 2-3 Infantil: Belvís 1-9 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 12ª) Compos: Adrián. Andrés-Mata-Diego-Marcos. Marta-Rodri-Pedro-Raúl-Santi. Koke. Suplentes: María. Juan. Alex. Celes y Nach. Os canteiráns da SD saíron sen ritmo na primeira parte, con pouca intensidade e moita relaxación, o que faría que apenas se creasen accións de perigo ao non ser capaces de manter a posesión de balón. Tras o descanso e cos cambios, o partido cambiou de ritmo. A SD empezou mover máis e máis rápido o balón xogando practicamente toda a segunda parte en campo rival. Desta forma chegarían os goles: Santi II (4), Celes (2) e Juan (3), que completaron un grande encontro participando ademais en case todos os goles. Alevín A: SD Compostela 2-1 Cacheiras (Primeira Autonómica, xornada 8ª) Compos: Hugo, Martín Diaz, Martín Burgos, Yago, Jaime, Rubén, Anxo y Fede. Suplentes: David y Calatayud. Partido moi disputado entre os dous equipos. As primeiras ocasións foron para a SD, pero a falta de puntería por parte dos nosos xogadores fixo que non se materializasen. Antes de rematar a primeira adiantouse o Cacheiras, cun remate a pracer tras un rexeitamento do porteiro. A segunda parte foi tamén moi disputada, pero con máis posesión e máis chegadas para os nosos canteiráns. Á saída dun córner e deseguido nun rebote, o Compostela remontou e acabouse levando o partido. Alevín B: Burgo 1-0 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 9ª) Compos: Martin, Jorge, Carlos, Xaime, Adrián, Rodri, Samu e Ian. Suplente: Antón Os nosos sufriron a derrota despois dun encontro moi igualado, con varias ocasións para cada equipo. O choque decidiuse nos últimos minutos a balón parado, cun gran gol de falta directa. Bexamín A: La Salle 1-3 SD Compostela (Primeira Autonómica, xornada 7ª) O benxamín «A» venceu no partido que se puxo de cara co 0-1 no minuto 2, vantaxe que ampliaría Tomás xusto antes do descanso. Na segunda parte á saída dun córner Pablo López poñía o 0-3. Xa sen tempo, La salle marcaba un bonito gol de media distancia para poñer o 1-3 definitivo. Bexamín B: Milladoiro 8-1 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 7ª) Compos: Roi, Andres, Laura, Santi, Endika, Alejandro, Raul y Sheila. Entraron tb Juan, Mateo y Tobias. A pesar de seguir demostrando certa melloría e seguir coa intención de saír co balón xogado, o Milladoiro impúxose con claridade, especialmente pola súa maior fortaleza física. O encontro chegou ao descanso con 3-0 e os nosos canteranos caéronse na segunda parte polo marcador en contra, o que provocou varios erros de concentración e o resultado final.

7 hours ago

🎟️ Entre as iniciativas realizadas para o partidazo contra o Real Avilés Industrial C.F., da man do noso patrocinador Galicia Calidade, repartimos invitacións a todos os clubs conveniados da Canteira Picheleira🩵🤍 Precisamos o apoio de todos para acadar unha vitoria decisiva#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

12 hours ago

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Jaime Santos🗣️ Na PREVIA tamén falou o xogador asturiano, quen destacou a confianza do equipo e analizou ao rival#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

14 hours ago

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy🗣️ PREVIA do técnico compostelanista antes do partidazo decisivo deste domingo, ás 12.00 no Vero Boquete, ante o Real Avilés Industrial C.F. ⚽️ O técnico só se centra en conseguir o triunfo o domingo#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

18 hours ago

Hoxe está de aniversario o noso gran ©️, Álvaro Casas 🩵🤍🎂 Moitos parabéns, Álvaro! Que veñan acompañados de moitos éxitos e celebralos xuntos sobre o verde! 🙌📸 Fílmate Estudio Fotográfico y Audiovisual ... See MoreSee Less

1 day ago

🙌 RECORDA cada ABONADO maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN no Punto de Información do Centro Comercial As Cancelas ata o SÁBADO (ℹ️ Horario: 10.30-21.00)🩵🤍 Van xa máis de 200 INVITACIÓNS entregadas!!!💪 O domingo, gañamos entre todos!!!#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less