Gran jornada para nuestros equipos del Fútbol Base, con mayoría de victorias para despedir el año 2014:

Juvenil A:
SD Compostela 2-1 Galicia Caranza (Liga Nacional Juvenil, 15ª Jornada)

Compos: Lucas, Lucas, Ander, Luis, Nico, Santi Hernandez, Baliño, Dario, Juan, Javi Lorenzo y Falcon. Suplentes: Xandre, Xabi, Miguel, Alex y Rial

Victoria del juvenil A sobre el Galicia Caranza para cerrar el año a un punto de puestos de ascenso a División de Honor Juvenil. Se adelantarían los nuestros en el marcador al filo de la media hora con gol de Darío tras asistencia de Javi Lorenzo. Justo antes del descanso el Galicia Caranza empataba con un gol de 35 metros que dejaba tocados a los nuestros. Tras la reanudación, en el minuto 4 de la segunda parte Javi Lorenzo hacía el definitivo 2-1 tras culminar un contragolpe.

Juvenil B:
SD Compostela 3-0 At. Fátima (Primera Autonómica, jornada 14ª)

Compos: Sandro, Abel,Artur (Juan Rial, 78), Jesús, Oscar Boo, Pablo Souto, Anton (Mati 71), Iago, Louzán, Javi García (Nacho 71) y Borja Míguez (Xabi, 60).

Goles; Dani (propia puerta), Anton (29) y Jesús (80).

En un partido que dominó de principio a fin, el Compos consiguió la victoria de manera muy solvente, aunque corta para los méritos de uno y otro equipo, con infinidad de ocasiones que no supo materializar en el marcador.

Buen trato de balón y orden defensivo hicieron que el Fátima no tuviera apenas opciones de llegar a la portería contraria. Con buen sabor de boca, El B ya espera al partido de la siguiente jornada contra el Unión, líder de la categoría y uno de los principales rivales para conseguir el Campeonato.

Juvenil C:
At. Melide 0-2 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 10ª)

Compos: Xosé Carid; Carlos Carid, Anxo Cañete, Jorge Noya, Francisco León; Carlos Cerecedo, Yago Maril; Emmanuel Moredo, Álvaro Carballido, Jorge Parcero; José Eiriz. Suplentes: Yago García y Diego Prol.

Tras un inicio dubitativo, el conjunto blanquiazul tomó el mando del encuentro siendo el poseedor de la pelota y las ocasiones. Multitud de ellas se sucedieron entre el juego brusco y agresivo del equipo local, llegando así al tiempo de descanso con el mismo resultado que al inicio.

Ya en la segunda parte, el primer gol llegó tras una bella combinación en la frontal del área que culminó Jorge Parcero. Tras éste, el equipo respiró y pudo hacer un mejor juego, que terminaría desencadenando en el gol de Jorge Noya, a pase de Yago García.

Cadete A:
Eume Deportivo 1-2 SD Compostela (Liga Gallega, jornada 14ª)

Compos: Adrián, Iván, Diego Mariño, Parra, Paulo, Xandre, Marcos Glez., Fran, Silva y Seijas. Suplentes: Brais, Anxo, Carlos, Novo.

El Eume creó peligro en los primeros minutos con balones largos a la espalda de la defensa gracias a sus rápidos delanteros. El Compos reaccionó y se adelantó por un error del portero rival, aunque no sería capaz de conservar la ventaja demasiado tiempo.

En la segunda parte nuestros canteranos volvieron a aprovechar las facilidades de la defensa contraria para hacer el segundo. El partido se endureció y hubo muchos parones hasta el final, con muy poco juego en el centro del campo.

Cadete B:
Bodegón 3-4 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 13ª)

Compos: Gago; Fonte, Alex, Carlos, Santi – Diego, Lois , David – Liste, Alvaro Marquez, Guillén. Suplentes: Santi, Goyos, Pedro, Adri, Brais

El Cadete B consiguió una sufrida y merecida victoria ante uno de los equipos más fuertes de la categoría. El Compos dominó el balón durante todo el partido y dispuso de muchas oportunidades para marcar, pero la falta de acierto y errores puntuales hicieron necesaria una gran remontada.

Se adelantó el Bodegón cuando mejor estaba el Compostela, pero Liste al minuto volvía a hacer el empate. En 5 malos minutos, el Bodegón Arzúa se ponía 1-3 con apenas tres llegadas a portería, pero la reacción del Compos fue rápida y le permitió llevarse el encuentro al final.

Alevín A:
Calo 1-3 SD Compostela (Primera Autonómica, jornada 11ª)

Compos: Hugo, Fede,Martín  Burgos, Calatayud, Rubén, Anxo,Yago  y Jaime. Suplentes: Naiden y Martín  Diaz.

Partido muy disputado en el que se adelantó el Calo sorprendiendo a la SD. A partir del gol, nuestros canteranos reaccionaron con dos goles de Rubén.  El propio Rubén sería también protagonista tras el descanso, con la asistencia del tercer tanto a Calatayud.

Alevín B:
SD Compostela 3-2 San Lorenzo (Segunda Autonómica, jornada 12ª)

Compos: Martin, Carlos, Xaime,  Burgos, Adrián, Rodríguez, Anton y Samuel. Suplentes: Rubén  y Jorge.

Se adelantó el equipo rival con un buen gol. A los pocos minutos dio la vuelta  el marcador el Compos con goles de Samuel y Rodrigo. En la segunda parte igualaron el partido y tuvo que ser Samuel de nuevo el que lograse el gol de la victoria.

Bejamín B:
Villestro 11-0 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 10ª)

El Compos no tuvo opción ante un Villestro que se mostró superior desde el principio. La actitud de nuestros canteranos fue buena y nunca bajaron los brazos pese a la derrota.
Gran xornada para os nosos equipos do Fútbol Base, con maioría de vitorias para despedir o ano 2014:

Xuvenil A:
SD Compostela 2-1 Galicia Caranza (Liga Nacional Xuvenil, 15ª Xornada)

Victoria do xuvenil A sobre o Galicia Caranza para pechar o ano a un punto de postos de ascenso a División de Honra Xuvenil. Adiantaríanse os nosos no marcador ao fío da media hora con gol de Darío tras asistencia de Javi Lorenzo. Xusto antes do descanso o Galicia Caranza empataba cun gol de 35 metros que deixaba tocados aos nosos. Tras a reanudación, no minuto 4 da segunda parte, Javi Lorenzo fixo o definitivo 2-1 tras culminar un contragolpe.

Xuvenil B:
SD Compostela 3-0 At. Fátima (Primeira Autonómica, xornada 14ª)

Nun partido que dominou de principio a fin, o Compos conseguiu a vitoria de xeito moi solvente, aínda que corta para os méritos dun e outro equipo, con infinidade de ocasións que non soubo materializar no marcador.

Bo trato de balón e orde defensiva fixeron que o Fátima non tivese apenas opcións de chegar á portería contraria. Con bo sabor de boca, xa espera ao partido da seguinte xornada contra o Unión, líder da categoría e un dos principais rivais para conseguir o Campionato.

Xuvenil C:
At. Melide 0-2 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 10ª)

Tras un inicio dubitativo, o conxunto branquiazul tomou o mando do encontro sendo o posuidor da pelota e as ocasións. Multitude delas sucedéronse entre o xogo brusco e agresivo do equipo local, chegando así ao tempo de descanso co mesmo resultado que ao inicio.

Xa na segunda parte, o primeiro gol chegou tras unha bela combinación na frontal da área que culminou Jorge Parcero. Tras este, o equipo respirou e puido facer un mellor xogo, que remataría desencadeando no gol de Jorge Noya, a pase de Yago García.

Cadete A:
Eume Deportivo 1-2 SD Compostela (Liga Galega, xornada 14ª)

O Eume creou perigo nos primeiros minutos con balóns longos ás costas da defensa grazas aos seus rápidos dianteiros. O Compos reaccionou e adiantouse por un erro do porteiro rival, aínda que non sería capaz de conservar a vantaxe demasiado tempo.

Na segunda parte os nosos canteiráns volveron aproveitar as facilidades da defensa contraria para facer o segundo. O partido endureceuse e houbo moitos paróns ata o final, con moi pouco xogo no centro do campo.

Cadete B:
Bodegón 3-4 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 13ª)

O Cadete B conseguiu unha sufrida e merecida vitoria ante un dos equipos máis fortes da categoría. O Compos dominou o balón durante todo o partido e dispuxo de moitas oportunidades para marcar, pero a falta de acerto e erros puntuais fixeron necesaria unha grande remontada.

Adiantouse o Bodegón cando mellor estaba o Compostela, pero Liste ao minuto volvía facer o empate. En 5 malos minutos, o Bodegón Arzúa poñíase 1-3 con apenas tres chegadas a portaría, pero a reacción do Compos foi rápida e permitiulle levarse o encontro ao final.

Alevín A:
Calo 1-3 SD Compostela (Primeira Autonómica, xornada 11ª)

Partido moi disputado no que se adiantou o Calo sorprendendo a SD. A partir do gol, os nosos canteiráns reaccionaron con dous goles de Rubén. O propio Rubén sería tamén protagonista tras o descanso, coa asistencia do terceiro tanto a Calatayud.

Alevín B:
SD Compostela 3-2 San Lorenzo (Segunda Autonómica, xornada 12ª)

Adiantouse o equipo rival cun bo gol. Aos poucos minutos deu a volta o marcador o Compos con goles de Samuel e Rodrigo. Na segunda parte igualaron o partido e tivo que ser Samuel de novo que lograse o gol da vitoria.

Bexamín B:
Villestro 11-0 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 10ª)

O Compos non tivo opción ante un Villestro que se mostrou superior dende o principio. A actitude dos nosos canteranos foi boa e nunca baixaron os brazos malia a derrota.

• COMPOSTELA- 0 LANGREO- 1

1 day ago

⌚️ Abril comezará cun derbi para os nosos en terras viguesas ⚽️ X30🆚 CORUXO F.C. 🗓️ 07.04.24⏰ 12.00🏟️ O Vao#CoruxoCompos ... See MoreSee Less

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy e Samu🗣️ O adestrador e capitán da SD Compostela analizaron o momento do equipo e o duelo ante o CD Guijuelo do domingo📸 Acompañounos Mónica Pereiro, da Clínica & akt, patrocinadora do encontro#ComposGuijuelo ... See MoreSee Less

🤝 Roque e Escoruela tiveron a pasada semana un encontro con 220 alumnos do CPI Colexio Nosa Señora do Rosario de Arzúa🩵🤍 Na visita, enmarcada nas actividades de promoción do deporte do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, entregaron invitacións para o duelo contra o CD Guijuelo e tiveron unha entretida charla cos cativos#composguijuelo ... See MoreSee Less

𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐌É𝐃𝐈𝐂𝐎 👉 Euse foi operado onte da súa rotura do ligamento cruzado anterior do xeonllo dereito💪 Moito ánimo, Euse! Volverás máis forte, estamos seguros! Un día menos para volver! ... See MoreSee Less

Hoxe está de aniversario Juampa 🩵🤍🎂 Moitos parabéns! Oxalá que veña acompañado este domingo desa vitoria tan necesaria que todos estamos desexando! 🙌 ... See MoreSee Less