Sólo cinco competiciones del fútbol base han vuelto del parón navideño, estos son los resultados de nuestros equipos:

Juvenil A:
Deportivo 2-1 SD Compostela (Liga Nacional Juvenil, 16ª Jornada)

Compos: Lucas; Rial, Lucas, Ander, Nico; Miguel, Luís, Baliño; Juan, Darío y Javi Lorenzo. Suplentes: Xandre, Alex, Santi Hernandez, Adrian Barrio y Falcón.

La primera media hora fue de clara color local, monopolizando la posesión del balón y también dominando en el marcador 2-0 un partido que parecía sentenciado. El Compos reaccionó y en una de las llegadas de los jugadores santiagueses un defensor blanquiazul para con la mano un disparo que se colaba en la portería, penalti y expulsión. Darío transformaba el penalti y ponía el 2-1 a 7 minutos de la primera parte. Javi Lorenzo tuvo en sus botas el empate antes del descanso pero en una buena intervención el portero desvió el balón a córner.

En la segunda parte el conjunto local intentaba controlar el partido con posesiones largas, pero a cada pérdida le seguía una ocasión clara de gol para los nuestros. Santi Hernández en un balón al larguero tuvo el empate en el minuto 57 de partido. Posteriormente también Falcón solo contra el portero no fue capaz de definir entre los 3 palos marchándose su balón fuera. En los últimos minutos, ya con los nuestros con defensa de 3 buscando el empate, dispusieron de la ocasión más clara con un tiro de Baliño que se estrelló en el larguero de la portería coruñesa después de que la rozara con la punta de los dedos el portero local.

Juvenil B:
Unión 1-0 SD Compostela (Primera Autonómica, jornada 15ª)

Compos: Sandro, Juan Rial, Jesus, Artur (Abel, 68), Pablo Souto, Anton (Prol, 45), Xabi (Manu, 62), Iago, (Nacho, 71), Javi Pereira (Louzan, 59).

Desde los primeros minutos, el equipo dio muestras de su buen hacer con el balón, y con mucho ritmo y presión no dejó opciones al Unión. Un palo a puerta vacía, un remate con el portero vencido que sacó un jugador bajo los palos y dos uno contra uno fallados, dan muestra de la mala fortuna en ese primer período. El rival sí aprovechó sus aproximaciones y en un saque de esquina recogió un balón suelto en el área y un rechace para marcar el gol de la victoria.

En el comienzo de la segunda parte más de lo mismo, otros dos uno para uno no convertidos. A partir de ahí, el equipo tomó más riesgos, y dejó más espacios a su espalda, que sin embargo sólo se tradujeron en una ocasión clara de los barbanzanos por el buen hacer de la línea defensiva. El Compos siguió intentándolo y dispuso de varias ocasiones claras, pero no fue la tarde de nuestros atacantes de cara a puerta.

Cadete A:
SD Compostela 2-2 SD Compostela (Liga Gallega, jornada 15ª)

Compos: Santi, Carlos, Diego Mariño, Marcos, Parra, Paulo, Santi, Marcos Glez., Iván, Anxo, Liste. Suplentes: Fran, Iago, Ito, Guillén.

El Compos empezó bien el encuentro y se adelantó en la primera oportunidad después de un buen centro de Santi que Marcos González convirtió en gol después de controlar el balón dentro del área. Desde el gol, el rival subió el ritmo de juego y logró remontar antes del descanso gracias dos buenas jugadas.

Nuestros canteranos volvieron a recuperar el control del encuentro en la segunda parte, aunque sin lograr demasiadas oportunidades. El gol del empate llegó a balón parado, con Marcos González de nuevo como protagonista, gracias a un fuerte disparo raso.

Cadete B:
SD Compostela 8-0 Tordoia (Segunda Autonómica, jornada 15ª)

Compos: Gago – Iago, Antelo, Diego, Lois C. – Pedro, David, Alvaro M.,Brais – Guillén, Adrian. Suplentes: Denis, Joselu,Liste,Daniel, Lois D.

Clara victoria del Compos, que fue superior a su rival desde el primer minuto de partido. Nuestros canteranos movieron bien el balón en la primera parte, jugando con intensidad y disponiendo de múltiples ocasiones. Adrián tras una buena asistencia de David abría el marcador al minuto 5. Tras varias buenas intervenciones por parte del portero visitante, Antelo en dos ocasiones, tras sendos saques de esquina, ponía el 3-0 antes del descanso.

En la segunda parte, el equipo mostró mas eficacia de cara a gol, y Adri, Liste, Guillén, Pedro y de nuevo Antelo, consiguiendo un Hat-trick, hacían el 8-0 definitivo a falta de 25′ para el final.

Infantil:
Victoria 1-13 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 16ª)

Compos: Adrian. Anxo-Mata-Alex-Marcos. Marta-Rodri-Raul-Pedro-Juan. Koke. Suplentes: Diego. María. Nach. David. Andrés.​

La SD Compostela salió dispuesta a llevarse el partido desde inicio. Se adelantó en el marcador a los pocos minutos con un gol de Pedro, y posteriormente Koke (2) Juán (2) Raúl (2) y Marta pondrían un claro marcador al descanso de 0-8, que demostraba el dominio. Los locales aprovecharían la única ocasión clara para inaugurar el marcador.

En la segunda parte el guión fue el mismo, el Compos disponía del balón y de las ocasiones a base de asociarse, Juán nuevamente, Nach, David (2) y Alex pondrían el marcador final de 1-13.
Só cinco competicións do fútbol base volveron do seu parón de Nadal, estes foron os resultados dos nosos equipos:

Xuvenil A:
Deportivo 2-1 SD Compostela (Liga Nacional Xuvenil, 16ª Xornada)

A primeira media hora foi de clara cor local, monopolizando a posesión do balón e tamén dominando no marcador 2-0 un partido que parecía sentenciado. O Compos reaccionou e nunha das chegadas dos xogadores santiagueses un defensor branquiazul para coa man un disparo que se coaba na portería, penalti e expulsión. Darío transformaba o penalti e poñía o 2-1 a 7 minutos da primeira parte. Javi Lorenzo tivo nas súas botas o empate antes do descanso pero nunha boa intervención o porteiro desviou o balón a córner.

Na segunda parte o conxunto local intentaba controlar o partido con posesións longas, pero a cada perda seguíao unha ocasión clara de gol para os nosos. Santi Hernández nun balón ao longueiro tivo o empate no minuto 57 de partido. Posteriormente tamén Falcón só contra o porteiro non foi capaz de definir entre os 3 paus marchando o seu balón fóra. Nos últimos minutos, xa cos nosos con defensa de 3 buscando o empate, dispuxeron da ocasión máis clara cun tiro de Baliño que se estrelou no longueiro da portaría coruñesa despois de que a rozase coa punta dos dedos o porteiro local.

Xuvenil B:
Unión 1-0 SD Compostela (Primeira Autonómica, xornada 15ª)

Dende os primeiros minutos, o equipo deu mostras do seu bo facer co balón, e con moito ritmo ao presión non deixou opcións ao Unión. Un pau a porta baleira, un remate co porteiro vencido que sacou un xogador baixo os paus e dous un contra un fallados, dan mostra da mala fortuna nese primeiro período. O rival si aproveitou as súas aproximacións e nun saque de esquina recolleu un balón solto na área e un rexeitamento para marcar o gol da vitoria.

No comezo da segunda parte máis do mesmo, outros dous un para un non convertidos. A partir de aí, o equipo tomou máis riscos, e deixou máis espazos ás súas costas, que non obstante só se traduciron nunha ocasión clara dos barbanzanos polo bo facer da liña defensiva. O Compos seguiu intentándoo e dispuxo de varias ocasións claras, pero non foi a tarde dos nosos atacantes de cara a porta.

Cadete A:
SD Compostela 2-2 SD Compostela (Liga Galega, xornada 15ª)

O Compos empezou ben o encontro e adiantouse na primeira oportunidade despois dun bo centro de Santi que Marcos González converteu en gol despois de controlar o balón dentro da área. Dende o gol, o rival subiu o ritmo de xogo e logrou remontar antes do descanso grazas dúas boas xogadas.

Os nosos canteiráns volveron recuperar o control do encontro na segunda parte, aínda que sen lograr demasiadas oportunidades. O gol do empate chegou a balón parado, con Marcos González de novo como protagonista, grazas a un forte disparo raso.

Cadete B:
SD Compostela 8-0 Tordoia (Segunda Autonómica, xornada 15ª)

Clara vitoria do Compos, que foi superior ao seu rival dende o primeiro minuto de partido. Os nosos canteranos moveron ben o balón na primeira parte, xogando con intensidade e dispoñendo de múltiples ocasións. Adrián tras unha boa asistencia de David abría o marcador ao minuto 5. Tras varias boas intervencións por parte do porteiro visitante, Antelo en dúas ocasións, tras senllos saques de esquina, poñía o 3-0 antes do descanso.

Na segunda parte, o equipo mostrou mais eficacia de cara a gol, e Adri, Liste, Guillén, Pedro e de novo Antelo, conseguindo un Hat-trick, facían o 8-0 definitivo a falta de 25 para o final.

Infantil:
Victoria 1-13 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 16ª)

A SD Compostela saíu disposta a levarse o partido dende inicio. Adiantouse no marcador aos poucos minutos cun gol de Pedro, e posteriormente Koke (2) Juán (2) Raúl (2) e Marta poñerían un claro marcador ao descanso de 0-8, que demostraba o dominio. Os locais aproveitarían a única ocasión clara para inaugurar o marcador.

Na segunda parte o guión foi o mesmo, o Compos dispoñía do balón e das ocasións a base de asociarse, Juán novamente, Nach, David (2) e Alex poñerían o marcador final de 1-13.

15 hours ago

🤝 Manu Barreiro visitou o pasado venres aos nenos e nenas do CEIP de Arzúa🩵🤍 Un encontro, enmarcado nas actividades de promoción do deporte e dos valores do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, no que puido compartir a súa experiencia no mundo do fútbol🙌 Unha gran visita, na que tamén entregou invitacións para o partidazo decisivo ante o Real Avilés Industrial C.F.#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🩵🤍 UN DOMINGO PARA DALO TODO NO CAMPO E NA BANCADA🙌 Por cortesía do patrocinador, Galicia Calidade, cada abonado maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN (a partir de mañá) no Centro Comercial As Cancelasℹ️ A invitación pode recollerse, desde mañá martes e ata o sábado, das 10.30 ás 21.00 no Punto de Información🆚 Real Avilés Industrial C.F. 🗓️ 28.04.24⏰ 12.00🏟️ Estadio Vero Boquete🫂 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐨𝐜𝐢𝐧𝐚 Galicia Calidade 🎟️ Entradas Online 👉 app.cluber.es/clubes/64770af75c3ab340920086/pagos/661f807a570bb914716190#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🗓️ 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐁𝐀𝐋𝐋𝐎⚒️ Os nosos descansan hoxe para centrarse, dende mañá, no partido decisivo deste domingo contra o Real Avilés Industrial C.F.!💪 Un único obxectivo 👉GAÑAR #composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

💪 Vitoria necesaria e merecida para os nosos en Oviedo, 0️⃣-1️⃣👐 O tanto de @davidgrande9 permítelle ao Compos seguir loitando polo playoff📸 @realoviedo#VetustaCompos ... See MoreSee Less

💪 FINAAAAAAAAAALReal Oviedo Vetusta0⃣-1️⃣COMPOS 💛🖤⚽️ David Grande 💪 SÓ VALÍA GAÑAR E GAÑOUSE! PARTIDO MOI SERIO DOS NOSOS QUE SUMAN OS TRES PUNTOS CON TODO MERECEMENTO! 🙌 VOLVEMOS GAÑAR COMO VISITANTES!#VetustaCompos ... See MoreSee Less