Resultados del fútbol base en el fin de semana 16/17 may.

19 de mayo de 2015

Sólo tres encuentros para nuestro fútbol base el pasado fin de semana, con dos clasificaciones en la Copa y el final de liga del Alevín B, que quedó segundo en la fase de consolación:

Juvenil C:
Compos 5-1 Amio (Copa de Santiago, Octavos de final. Vuelta)

Compos: Xose Carid, Jorge Noya, Anxo, Fran, Mati, Nacho, Carlos Carid, Damián, José Eiriz, Javi Pereira, Jorge Parcero. Suplentes: Carba, Yago García, Emmanuel, Fabiano y Yago Maril.

El Compos salió muy enchufado al campo y fue, desde el inicio del partido, el dominador del balón y del juego creando innumerables ocasiones. Fruto de ellas llegó el primero gol. El paso de los minutos no consiguió que se cambiara el guión del partido y antes del descanso los nuestros anotaron el segundo tanto.

En la segunda parte, que se inició con cuatro cambios en el equipo local, sería una repetición de la primera y el buen juego del Compos se vería reflejado en 3 nuevos tantos, para avanzar de ronda con tranquilidad.

Infantil:
SD Compostela 2-1 Victoria (Copa de Santiago)

Compos: Adri. Mata-Marcos-Alex-Diego. María-Juan-David-Pedro-Santi. Koke. Suplentes: Nach. Jaime (alevín). Rodri. Fede (alevín). Raúl.

.El Victoria empezó el partido bien situado y con la intención de no conceder espacios ni ocasiones a los visitantes. Sin embargo esto llevó a que el Compostela dispusiera más de la pelota y creara claras ocasiones de gol en jugadas por ambas bandas. Así tras fallar varias, un gran centro de Pedro rematado por Santi abriría el marcador. El Victoria lograría empatar en el saque de una falta lateral tras un fallo en el marcaje de la defensa de la SD. Con este marcador se iría al descanso.

La segunda parte sería para los visitantes, dominando y sin conceder ocasiones claras. Raúl marcaría a los pocos minutos, Pedro y nuevamente Raúl ampliarían el marcador. El resultado pudo ser mayor, pero el acierto del guardameta local, y los errores en la finalización de los canteranos haría que el marcador final fuera de 1-4 sellando así el pase a la siguiente ronda.

Alevín B:
SD Compostela 2-2 Santiago de Compostela (Primera Autonómica, Fase Consolación Jornada 9ª)

Compos: Martín, Xaime, Carlos, Adrián, Rodri, Samu, Álvaro e Martín B. Suplentes: Jorge, Davis, Rubi e Ian

Partido muy reñido e intenso, con un comienzo más fuerte del Santiago, que fue a menos con el paso de los minutos, aunque le valió para ponerse 0-2 gracias a una falta directa y a un contraataque.

El Compos dispuso de buenas ocasiones, pero no fue capaz de marcar hasta la segunda parte con un disparo lejano de Rubi. Nos últimos minutos llegaría el gol del empate final, que no sería suficiente, ya que el Santiago se proclamó campeón por diferencia de goles, empatado a puntos con el Compos.
Só tres encontros para o noso fútbol base o pasado fin de semana, con dúas clasificacións na Copa e o final de liga do Alevín B, que quedou segundo na fase de consolación:

Xuvenil C:
Compos 5-1 Amio (Copa de Santiago, Octavos de final. Volta)

Compos: Xose Carid, Jorge Noya, Anxo, Fran, Mati, Nacho, Carlos Carid, Damián, José Eiriz, Javi Pereira, Jorge Parcero. Suplentes: Carba, Yago García, Emmanuel, Fabiano e Yago Maril.

O Compos saíu moi enchufado ao campo e foi, dende o inicio do partido, o dominador do balón e do xogo creando innumerables ocasións. Froito delas chegou o primeiro gol. O paso dos minutos non conseguiu que se cambiase o guión do partido e antes do descanso os nosos anotaron o segundo tanto.

Na segunda parte, que se iniciou con catro cambios no equipo local, sería unha repetición da primeira e o bo xogo do Compos veríase reflectido en 3 novos tantos, para avanzar de rolda con tranquilidade.

Infantil:
Victoria 1-4 SD Compostela (Copa de Santiago)

O Victoria empezou o partido ben situado e coa intención de non conceder espazos nin ocasións aos visitantes. Non obstante isto levou a que o Compostela dispuxese máis da pelota e crease claras ocasións de gol en xogadas por ambas as dúas bandas. Así tras fallar varias, un gran centro de Pedro rematado por Santi abriría o marcador. A Victoria lograría empatar no saque dunha falta lateral tras un fallo na marcaxe da defensa da SD. Con este marcador iríase ao descanso.

A segunda parte sería para os visitantes, dominando e sen conceder ocasións claras. Raúl marcaría aos poucos minutos, Pedro e novamente Raúl ampliarían o marcador. O resultado puido ser maior, pero o acerto do gardameta local, e os erros na finalización dos canteiráns farían que o marcador final fose de 1-4 selando así o pase á seguinte rolda.

Alevín B:
SD Compostela 2-2 Santiago de Compostela (Primeira Autonómica, Fase Consolación Xornada 9ª)

Partido moi disputado e intenso, cun comezo máis forte do Santiago, que foi a menos co paso dos minutos, aínda que lle valeu para poñerse 0-2 grazas a unha falta directa e a un contraataque.

O Compos dispuxo de boas ocasións, pero non foi capaz de marcar ata a segunda parte cun disparo lonxano de Rubi. Nos últimos minutos chegaría o gol do empate final, que non sería suficiente, xa que o Santiago se proclamou campión por diferenza de goles, empatado a puntos co Compos.

Este mensaje solo es visible para los administradores.
Problema al mostrar las entradas de Facebook. Copia de seguridad de la caché en uso.
Haz clic para mostrar el error
Error: (#10) Para usar «Acceso al contenido público de la página», tu uso de este endpoint debe ser revisado y aprobado por Facebook.

🤝 Manu Barreiro visitou o pasado venres aos nenos e nenas do CEIP de Arzúa🩵🤍 Un encontro, enmarcado nas actividades de promoción do deporte e dos valores do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, no que puido compartir a súa experiencia no mundo do fútbol🙌 Unha gran visita, na que tamén entregou invitacións para o partidazo decisivo ante o Real Avilés Industrial C.F.#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🩵🤍 UN DOMINGO PARA DALO TODO NO CAMPO E NA BANCADA🙌 Por cortesía do patrocinador, Galicia Calidade, cada abonado maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN (a partir de mañá) no Centro Comercial As Cancelasℹ️ A invitación pode recollerse, desde mañá martes e ata o sábado, das 10.30 ás 21.00 no Punto de Información🆚 Real Avilés Industrial C.F. 🗓️ 28.04.24⏰ 12.00🏟️ Estadio Vero Boquete🫂 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐨𝐜𝐢𝐧𝐚 Galicia Calidade 🎟️ Entradas Online 👉 app.cluber.es/clubes/64770af75c3ab340920086/pagos/661f807a570bb914716190#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🗓️ 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐁𝐀𝐋𝐋𝐎⚒️ Os nosos descansan hoxe para centrarse, dende mañá, no partido decisivo deste domingo contra o Real Avilés Industrial C.F.!💪 Un único obxectivo 👉GAÑAR #composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

5 days ago

💪 Vitoria necesaria e merecida para os nosos en Oviedo, 0️⃣-1️⃣👐 O tanto de @davidgrande9 permítelle ao Compos seguir loitando polo playoff📸 @realoviedo#VetustaCompos ... See MoreSee Less

5 days ago

💪 FINAAAAAAAAAALReal Oviedo Vetusta0⃣-1️⃣COMPOS 💛🖤⚽️ David Grande 💪 SÓ VALÍA GAÑAR E GAÑOUSE! PARTIDO MOI SERIO DOS NOSOS QUE SUMAN OS TRES PUNTOS CON TODO MERECEMENTO! 🙌 VOLVEMOS GAÑAR COMO VISITANTES!#VetustaCompos ... See MoreSee Less