Los errores defensivos le cuestan la derrota al Compos

14 de agosto de 2014

arzua-compos
ARZÚA (2): Vicente; Jorge-Esteban-Oscar Tato-Francisco; Jonathan-Marcos-Oscar Bendaña-Miguel; Iván Andrade-Iván García. También jugaron Oregón, Rudi, Oscar, Sergio, Herves, Suso, Damián y Chispa.

SD COMPOSTELA (1): Marqueta; Darío (Alcañiz, min. 65)-Casti-Catú-Mateo; Moya (Marcos Rodríguez, min. 65)-Mon (Manu Rodríguez, min. 65); Iago (Baliño, min. 65)-Fondevila-Iván Pérez (Quim Araujo, min. 65); Mensha.

Goles: 1-0, min. 7: Iván García. 2-0, min. 43: Esteban. 2-1, min. 90: Manu Rodríguez.

La SD Compostela salió derrotada del Campo do Viso ante un Arzúa muy serio y que luchó durante todo el partido con gran intensidad. A los santiagueses les costó entrar en el partido y a pesar de la mejoría del segundo tiempo no lograron darle la vuelta al resultado.

El Compos no entró bien en el partido y antes de los 10 minutos ya perdía merced a un error de Catú en la salida de balón que dejó solo a Iván delante de Marqueta para marcar el primero. Con el paso de los minutos, los de Iñaki Alonso cogieron el ritmo y tuvieron ocasiones para empatar, sobre todo por la insistencia de Iván Pérez.

Cuando mejor estaba el equipo santiagués, llegó el segundo del Arzúa, al filo del descanso, después de un nuevo error defensivo. La zaga del Compos no fue capaz de despejar un balón colgado y Esteban batió a Marqueta con una precisa vaselina.

Tras el descanso, el Compos salió decidido a buscar el empate y apretó desde el primer minuto. Mensha dispuso de las mejores ocasiones, pero Vicente estuvo muy acertado durante toda la tarde. Con los cambios, los de Iñaki Alonso tuvieron todavía más mordiente en ataque, pero no fue la tarde de los delanteros santiagueses. Solo Manu Rodríguez fue capaz de batir al meta rival ya en el descuento, con un fuerte disparo desde fuera del área.
A SD Compostela saliu derrotada do Campo do Viso ante un Arzúa moi serio que loitou todo o partido con gran intensidade. Ós santiagueses custoulle entrar no partido e a pesar da melloría da segunda metade, non lograron darlle a volta ó resultado.

O Compos non entrou ben no partido e antes dos 10 minutos xa perdía por un erro de Catú na salida de balón que deixou a Iván diante de Marqueta para marcar o primeiro. Co paso dos minutos, os de Iñaki Alonso colleron o ritmo e tiveron ocasións para empatar, sobre todo pola insistencia de Iván Pérez.

Cando mellor estaba o equipo santiagués, chegou o segundo do Arzúa, ó borde do descanso, despois doutro erro defensivo. A zaga do Compos non foi capaz de rexeitar un balón colgado e Esteban bateu a Marqueta cunha precisa vaselina.

Tras o descanso, o Compos saleu decidido a buscar o empate e apretou dende o primeiro minuto. Mensha dispuxo das mellores ocasións, pero Vicente estivo moi acertado durante toda a tarde. Cos cambios, os de Iñaki Alonso tiveron aínda máis chegada, pero non foi a tarde dos dianteiros santiagueses. Só Manu Rodríguez conseguiu marcar, xa no desconto, cun forte disparo desde fora da área..

• COMPOSTELA- 0 LANGREO- 1

24 hours ago

⌚️ Abril comezará cun derbi para os nosos en terras viguesas ⚽️ X30🆚 CORUXO F.C. 🗓️ 07.04.24⏰ 12.00🏟️ O Vao#CoruxoCompos ... See MoreSee Less

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy e Samu🗣️ O adestrador e capitán da SD Compostela analizaron o momento do equipo e o duelo ante o CD Guijuelo do domingo📸 Acompañounos Mónica Pereiro, da Clínica & akt, patrocinadora do encontro#ComposGuijuelo ... See MoreSee Less

🤝 Roque e Escoruela tiveron a pasada semana un encontro con 220 alumnos do CPI Colexio Nosa Señora do Rosario de Arzúa🩵🤍 Na visita, enmarcada nas actividades de promoción do deporte do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, entregaron invitacións para o duelo contra o CD Guijuelo e tiveron unha entretida charla cos cativos#composguijuelo ... See MoreSee Less

𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐌É𝐃𝐈𝐂𝐎 👉 Euse foi operado onte da súa rotura do ligamento cruzado anterior do xeonllo dereito💪 Moito ánimo, Euse! Volverás máis forte, estamos seguros! Un día menos para volver! ... See MoreSee Less

Hoxe está de aniversario Juampa 🩵🤍🎂 Moitos parabéns! Oxalá que veña acompañado este domingo desa vitoria tan necesaria que todos estamos desexando! 🙌 ... See MoreSee Less