Cadete
Juvenil A:
Areosa 3-1 SD Compostela (Liga Nacional Juvenil,  jornada 4ª)

Compos: Lucas; Ander, Luís, Baliño, Xabi; Santi Hernández, Miguel, Juan, Iago, Falcón y Javi Lorenzo. También participaron: Rial, Alex, Adrián Barrio y Artur.

Primera derrota del Juvenil “A” en lo que va de temporada. El Compostela fue dominador del partido pero no supo materializar las ocasiones de las que dispuso. Nuestros canteranos se adelantaron a los 5 minutos con gol de Falcón, pero el conjunto vigués supo rehacerse para con 3 goles, dos de ellos en la segunda parte y llevarse la victoria.

Juvenil B:
SD Compostela 1-2 Noia (Primera Autonómica, jornada 5ª)

Compos: Sandro, Abel (Richi, 70’), Darío, Jesús, Óscar Boo, Diego Prol (Xabi, 61’), Pablo Souto, Borja Rey (Antón, 66’), Álex Fariñas (Lois, 66’) Javi Pereira (Louzán, 56’) y Borja Míguez.

El Juvenil B sufrió una injusta derrota después de un gran encuentro ante el líder. En la primera parte, nuestros chicos hicieron el mejor fútbol de la temporada, con mucha movilidad, velocidad de balón y llegada, pero la falta de finalización penalizó al Compos ante un equipo más veterano y físico. El rival aprovechó su primer tiro a puerta en un balón largo para abrir el marcador. El Compos reaccionó rápido y Borja Míguez empató acto seguido, resultado con el que se llegaría al descanso.

En la segunda parte el dominio continuó por parte santiaguesa, pero no hubo demasiadas ideas ni ocasiones claras. El Noia aprovechó un nuevo balón largo para marcar el segundo y llevarse los tres puntos, a pesar de que los locales encerraron a su rival en el área en los últimos minutos.

Juvenil C:
Conxo 4-1 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 1ª)

Compos: Xosé Carid, Jorge Noya, Anxo Cañete, Álvaro Noya, Carlos Carid, Diego Prol, Matías Campos, Jorge Parcero, Javier García, Fabiano Soares, Emmanuel Moredo. También jugaron: Iago Maril, Iago García, José Eiriz, Manuel César y Fran  León.

El Juvenil C debutó en Liga en un disputado derbi ante el Conxo. El encuentro fue más igualado de lo que señala el marcador final. Nuestros chicos empezar dominando el encuentro y disponiendo de ocasiones claras para adelantarse, aunque sin continuidad en el juego. Pero el conjunto local aprovechó un error en el despeje de la zaga compostelana para hacer el primer gol en su primer acercamiento.

El Compos reaccionó bien y logró empatar a los pocos minutos con un gran gol de Javi García. De nuevo un error, esta vez en una falta lejana, provocó el segundo tanto del Conxo antes del descanso. El guión de la segunda parte fue similar, con el Compostela dominando sin lograr el empate y con el Conxo aprovechando dos contraataques para poner el 4-1 final.

Cadete A:
SD Compostela 0-3 Calasanz (Liga Gallega, jornada 4ª)

Compos: Adri, Diego, García, Iván, Marcos, Paulo, Seijas, Fran, Brais, Silva y Xandre. También jugaron Álvaro, Adrián, Santiago, Manuel y Anxiño.

El Cadete A no pudo puntuar ante un rival muy competitivo que llevo la dirección del juego en todo momento. Nuestros chicos supieron contrarrestar la superioridad física del rival hasta el minuto 35, cuando después de una buena jugada individual el equipo colegial consiguió el 0-1 con el que se llegó al descanso.

Ya en la segunda parte los visitantes consiguieron el 0-3 definitivo en sendos saques de esquina, materializados por uno de los jugadores mas destacados por su fortaleza física Daniel Barca.

Cadete B:
SD Compostela 0-3 Peña Bodegón Arzúa (Segunda Autonómica, jornada 2ª)

Compos: Santi; Iago, Alvaro Fonte, Carlos, Antelo; Diego, Lois, Liste; Brais, Adrián, Goyos.
Suplentes : Gago, Daniel, Joselu, Alvaro V., Pedro

El equipo mejoró mucho en cuanto a intensidad y actitud respecto a la semana pasada, realizando un buen partido y mereciendo haber sacado algo mas. El Bodegón se adelantó en el minuto 20 con un golpeo lejano. Después de dos buenas ocasiones del Compos para empatar, el rival hacía el 0-2 en otro gran gol desde fuera del área.

El Compos siguió manteniendo el balón y teniendo ocasiones claras hasta el descanso.
En la segunda parte, el equipo arriesgó todavía más, llegando a disparar en tres ocasiones al larguero, y tras un «gol fantasma» que el arbitro no consideró, el Bodegón sentenció con el 0-3 a la contra

Infantil:
SD Compostela 3-1 Villestro (Segunda Autonómica, jornada 5ª)

Compos: Adrian. Mata, Alex, Diego, Santi. María, Manel, Raúl, Celes, David. Tambien jugaron: Pedro, Rodri, Andrés, Júan, Koke.

El Infantil sumó una importante victoria y se impuso al líder en un encuentro muy disputado. El partido empezó sin un claro dominador, pero el Compos se hizo con el control poco a poco y tuvo las primeras ocasiones, aunque fue el Villestro el que se adelantó en el marcador. Manel empató de penalti antes del descanso.

En la segunda parte el Compos se hizo dueño del balón. Manel volvió a marcar para adelantar a los locales con un magistral lanzamiento de falta. Raúl, después de una gran jugada colectiva, sentenció con el 3-1.

Alevín A:
Amio 1-3 SD Compostela (Primera Autonómica, jornada 1ª)

Compos: Hugo; defensa Martin y Federico; medios Ruben y Jaime; bandas Anxo y Yago; delantero David. Suplentes: Naidem y Martin Calatayud.

El Alevín A debutó con victoria después de empezar muy fuerte el encuentro, logrando ponerse 2-0 en la primera parte y aguantando hasta el descanso pese al empuje del rival. En el segundo tiempo el gol del Amio desconcertó un poco a nuestros jugadores, pero supieron mantener el resultado y sentenciar en los últimos minutos.

Bejamín:
SD Compostela 0-8 Amio (Primera Autonómica, jornada 1ª)

Compos: Endika, Oscar, Pablo García, Valentín; Jandro, Pablo López, Lucas y Hadrián. También participaron; Mario, Roi y Alejandro Gondelle.

El Amio impuso su poderío físico para llevarse el partido ante los benjamines blanquiazules. Un partido dominado de principio a fin por el cuadro visitante y en el que se impuso claramente. Al descanso se llegaba ya con resultado de 5-0.
Xuvenil A:
Areosa 3-1 SD Compostela (Liga Nacional Xuvenil, 4ª Xornada)

Compos: Lucas; Ander, Luís, Baliño, Xabi; Santi Hernández, Miguel, Juan, Iago, Falcón e Javi Lorenzo. Tamén participaron: Rial, Alex, Adrián Barrio y Artur.

Primeira derrota do Xuvenil «A» no que vai de tempada. O Compostela foi dominador do partido pero non soubo materializar as ocasións das que dispuxo. Os nosos canteiráns adiantáronse aos 5 minutos con gol de Falcón, pero o conxunto vigués soubo refacerse para con 3 goles, dous deles na segunda parte, levarse a vitoria.

Xuvenil B:
SD Compostela 1-2 Noia (Primeira Autonómica, 5ª Xornada)

O Xuvenil B sufriu unha inxusta derrota despois dun gran encontro ante o líder. Na primeira parte, os nosos rapaces fixeron o mellor fútbol da tempada, con moita mobilidade, velocidade de balón e chegada, pero a falta de finalización penalizou o Compos ante un equipo máis veterano e físico. O rival aproveitou o seu primeiro tiro a porta nun balón longo para abrir o marcador. O Compos reaccionou rápido e Borja Míguez empatou deseguido, resultado co que se chegaría ao descanso.

Na segunda parte o dominio continuou por parte santiaguesa, pero non houbo demasiadas ideas nin ocasións claras. O Noia aproveitou un novo balón longo para marcar o segundo e levarse os tres puntos, a pesar de que os locais encerraron o seu rival na área nos últimos minutos.

Xuvenil C:
Conxo 4-1 SD Compostela (Segunda Autonómica, 1ª Xornada)

Compos: Xosé Carid, Jorge Noya, Anxo Cañete, Álvaro Noya, Carlos Carid, Diego Prol, Matías Campos, Jorge Parcero, Javier García, Fabiano Soares, Emmanuel Moredo. Tamén xogaron: Iago Maril, Iago García, José Eiriz, Manuel César e Fran León.

O Xuvenil C debutou en Liga nun disputado derbi ante o Conxo. O encontro foi máis igualado do que sinala o marcador final. Os nosos rapaces empezaron dominando o encontro e dispoñendo de ocasións claras para adiantarse, aínda que sen continuidade no xogo. Pero o conxunto local aproveitou un erro no rexeitamento da zaga compostelá para facer o primeiro gol no seu primeiro achegamento.

O Compos reaccionou ben e logrou empatar aos poucos minutos cun gran gol de Javi García. De novo un erro, esta vez nunha falta afastada, provocou o segundo tanto do Conxo antes do descanso. O guión da segunda parte foi similar, co Compostela dominando sen lograr o empate e co Conxo aproveitando dous contraataques para poñer o 4-1 final.

Cadete A:
SD Compostela 0-3 Calasanz (Liga Galega, 4ª Xornada)

Compos: Adri, Diego, García, Iván, Marcos, Paulo, Seijas, Fran, Brais, Silva e Xandre. Tamén xogaron Álvaro, Adrián, Santiago, Manuel y Anxiño.

O Cadete A non puido puntuar ante un rival moi competitivo que levou a dirección do xogo en todo momento. Os nosos rapaces souberon contrarrestar a superioridade física do rival ata o minuto 35, cando despois dunha boa xogada individual o equipo colexial conseguiu o 0-1 co que se chegou ao descanso.

Xa na segunda parte os visitantes conseguiron o 0-3 definitivo en senllos saques de esquina, materializados por un dos xogadores mais destacados pola súa fortaleza física Daniel Barca.

Cadete B:
SD Compostela 0-3 Peña Bodegón Arzúa (Segunda Autonómica, 2ª Xornada)

O equipo mellorou moito en canto a intensidade e actitude respecto á semana pasada, realizando un bo partido e merecendo ter sacado algo mais. O Bodegón adiantouse no minuto 20 cun golpeo afastado. Despois de dúas boas ocasións do Compos para empatar, o rival facía o 0-2 noutro gran gol dende fóra da área.

O Compos seguiu mantendo o balón e tendo ocasións claras ata o descanso. Na segunda parte, o equipo arriscou aínda máis, chegando a disparar en tres ocasións ao longueiro, e tras un ‘gol pantasma’ que o arbitro non considerou, o Bodegón sentenciou co 0-3 á contra.

Infantil:
SD Compostela 3-1 Villestro (Segunda Autonómica, 5ª Xornada)

Compos: Adrian. Mata, Alex, Diego, Santi. María, Manel, Raúl, Celes, David. Tamén xogaron: Pedro, Rodri, Andrés, Júan, Koke.

O Infantil sumou unha importante vitoria e impúxose ao líder nun encontro moi disputado. O partido empezou sen un claro dominador, pero o Compos fíxose co control pouco a pouco e tivo as primeiras ocasións, aínda que foi o Villestro o que se adiantou no marcador. Manel empatou de penalti antes do descanso.

Na segunda parte o Compos fíxose dono do balón. Manel volveu marcar para adiantar os locais cun maxistral lanzamento de falta. Raúl, despois dunha gran xogada colectiva, sentenciou co 3-1.

Alevín A:
Amio 1-3 SD Compostela (Primeira Autonómica, 1ª Xornada)

Compos: Hugo; defensa Martin y Federico; medios Ruben y Jaime; bandas Anxo y Yago; delantero David. Suplentes: Naidem y Martin Calatayud.

O Alevín A debutou con vitoria despois de empezar moi forte o encontro, logrando poñerse 2-0 na primeira parte e aguantando ata o descanso malia o pulo do rival. No segundo tempo o gol do Amio desconcertou un pouco os nosos xogadores, pero souberon manter o resultado e sentenciar nos últimos minutos.

Bexamín:
SD Compostela 0-8 Amio (Primeira Autonómica, 1ª Xornada)

Compos: Endika, Oscar, Pablo García, Valentín; Jandro, Pablo López, Lucas y Hadrián. Tamén participaron; Mario, Roi y Alejandro Gondelle.

O Amio impuxo o seu poderío físico para levarse o partido ante os benxamíns branquiazuis. Un partido dominado de principio a fin polo cadro visitante e no que se impuxo claramente. Ao descanso chegábase xa con resultado de 5-0.