Resultados del fútbol base en el fin de semana 24/25 ene.

27 de enero de 2015

Partidos para todos nuestros equipos de fútbol base, destacando la victoria del Infantil para recuperar el liderato de su categoría:

Juvenil A:
Calasanz 1-1 SD Compostela (Liga Nacional Juvenil, 20ª Jornada)

Compos: Lucas, Rial, Ander, Lucas, Xabi, Baliño, Santi, Juan, Nico, Falcon y Javi Lorenzo

Empate del juvenil en su visita al Calasanz. Después de una primera parte dominada por el rival, Juan lograba un buen gol por la escuadra cuando menos lo merecía el equipo. En la segunda parte, Javi dispuso de dos ocasiones claras para cerrar el partido que no fue capaz de materializar. Cuando más controlado tenían el partido nuestros juveniles empató el equipo coruñés en un pase a la espalda de la defensa.

Juvenil B:
Puebla 0-3 SD Compostela (Primera Autonómica, jornada 19ª)

Compos: Sandro, Juan Rial, Jesus (Nacho, 52), Abel, Boo, Pablo Souto, Xabi, Borja Rey, Anton (Louzan, 45), Borja Miguez y Manu (Fabi).

Goles: Borja Rey (56), Abel (59) y Ulyses (60, propia puerta)

Desde el primer momento, el Puebla abusó del fútbol directo, con multitud de balones en largo, pero el Compos supo contrarrestarlo con intensidad, orden y proponiendo meter mucha gente por dentro para poder ganar los segundos balones e inmediatamente poder crear espacios por fuera. Con esta dinámica y con un par de ocasiones del Compos por ninguna del Puebla, se llegó con empate a 0 al descanso.

En la segunda y con el mismo ritmo de juego, el Compos abrió la lata en un balón parado de Borja Rey en la que el portero local no estuvo afortunado, y a partir de ahí con el Puebla, acumulando más gente arriba y con más espacio a la espalda, el equipo blanquiazul tuvo muchas oportunidades de marcar, consiguiéndolo en dos ocasiones más.

Juvenil C:
Belvís  4-0 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 13ª)

Compos: Manuel Márquez; Carlos Carid, Carlos Cerecedo, Anxo Cañete, Francisco León; Diego Prol, Yago Maril; Jorge Parcero, Matías, Javier Pereira; José Eiriz. Suplentes: Álvaro Carballido, Manuel César, Yago García y  Emmanuel Moredo.

El inicio del partido estuvo marcado por el dominio del Compostela, que contó con la posesión y las mejores ocasiones de la primera parte. Sin embargo el conjunto local supo mantener su portería a cero sustentados por una férrea defensa y un ágil portero que salvó a su equipo.

Ya en la segunda parte el conjunto granate se puso por delante en el marcador tras una concatenación de errores del Composen la que se pasó del posible 0-1 al gol del equipo de casa. La SD intentó por todos los medios la remontada, pero la fortaleza física rival y sus rápidos jugadores hicieron imposible la épica gesta, elevando el marcador en sucesivos contragolpes que abultaron el resultado final.

Cadete A:
SD Compostela 1-4 Arteixo (Liga Gallega, jornada 20ª)

Compos: : Adrián, Iván, Marcos Fdez., Brais, Diego Mariño, David Suances, Parra, Marcos Glez., Anxo, Silva y Seijas. Suplentes: Santi, Lois, Paulo, Xandre y Fran.

El partido empezó igualado, con llegadas a ambas áreas hasta que la estrategia decanto el partido a favor de los visitantes, que lograron marcar el primer tanto y a partir de ahí se hicieron dominadores del encuentro.

Los nuestros lo intentaron con más corazón que cabeza y no consiguieron franquear el muro rival, que con el paso de los minutos y aprovechando nuevamente el balón parado fueron aumentando la ventaja consiguiendo una clara victoria.

Cadete B:
Bertamiráns B 1-2 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 15ª)

Compos: Gago – Iago, Diego, Denis, Fonte – Adri,Lois,Ito,Guillén – Alvaro V. , Liste. Suplentes: Lois C., Santi

El equipo planteó el partido con valentía, no dejando jugar al Bertamirans gracias a una gran presión e intensidad, que provocó que el equipo local jugase más balón en largo, creando así menos peligro.

El Compos salía con velocidad cada vez que robaba el balón y contó con varias ocasiones, una de las cuales finalizaba en córner que era rematado a la red por Denis. El Bertamirans empató a la jugada siguiente tras un error de marcaje visitante. En una nueva acción a balón parado, Diego hacia el 1-2 con el que se llegaba al descanso.

En la segunda parte el equipo mantuvo la idea de juego. Conforme pasaban los minutos, el cansancio aumentaba y el Bertamirans tendría dos buenas oportunidades de empatar, pero fueron bien solventadas por Gago. El Compos tuvo dos oportunidades a la contra de sentenciar el partido pero el marcador no se movió hasta el final.

Infantil:
Santiago 1-3 SD Compostela (Segunda Autonómica, jornada 18ª)

Compos: Adrian. Mata-Alex-Diego-Marcos. Manel-David-Juan-Santi-Pedro. Raul.
Suplentes: Nach. Koke. Celes. Oscar. Rodri.

Victoria importante de la S.D. Compostela ante el Santiago por 1-3 que le permite recuperar el liderato. La primera parte fue para el Compos, que saldría a presionar muy arriba, creando así problemas al rival y varias ocasiones de peligro. Raúl marcaría el 0-1 con el que se iría al descanso.

En la segunda parte el Santiago se hizo con el balón, encerrando al Compostela y creando más peligro. Como consecuencia empataría el partido. Los nuestros crearían peligro a base de rápidos contragolpes. Raúl nuevamente lograría el 1-2 en una de estas jugadas, y Nach, ya al final de partido pondría, el definitivo 1-3.

Alevín A:
Peleteiro 2- 7 SD Compostela (Primera autonómica Jornada 14ª)

Compos: Hugo, Anxo, Martin, Calatayud, Rubi, Jaime, Yago, David. Naiden

Nuestros canteranos no dieron opción al Peleteiro, haciéndose con el balón desde el primer minuto y gozando de claras oportunidades que propiciaron la goleada.

Alevín B:
SD Compostela 2-4 Villestro (Segunda Autonómica Jornada 14ª)

Compos: Martin, Xaime, Martín B., Carlos, Adrián, Rodri, Álvaro, Samu. Suplentes: Antón, Jorge, Ian.

Dura derrota para los nuestros, a los que se les escapó un encuentro que comenzaron de forma inmejorable. Xaime y Samu ponían el 2-0 en el marcador, pero el Villestro fue capaz de neutralizar la ventaja con un parcial de 0-4, dejando sin reacción al Compos.

Benjamín A:
SD Compostela 0-8 Milladoiro (Primera Autonómica Jornada Jornada 14ª)

Compos: Endika, Pablo G, Pablo L, Oscar, Tomas, Valentín, Mario, Hadrián, Roi, Dani y Lucas.

Derrota en un mal partido de nuestros benjamines, que se vieron superados de inicio a fin por el rival. Derrota que servirá para mejorar.

Benjamín B:
SD Compostela 0-16 Burgo (Segunda Autonómica Jornada 13ª)

Compos: Roi, Santi, Laura, Andres, Alejandro, Juan, Endika y Tobias. Suplentes: Raul y Sheila..

Sabiendo su superioridad física el Burgo ya pegaba a dos jugadores a los nuestros en el inicio del juego en corto, por lo que Roi tuvo q optar siempre por el balón en largo. Los goles empezaron a llegar por rechaces o en segundas jugadas y se llegó con 0-6 al descanso.

En la segunda parte los nuestros se desordenaron y bajaron los brazos por las diferencias en el marcador, que siguieron aumentando.
Partidos para todos os equipos do fútbol base, destacando o triunfo do Infantil, que lle permite recuperar o liderado da súa categoría
Xuvenil A:
Calasanz 1-1 SD Compostela (Liga Nacional Xuvenil, 20ª Xornada)

Empate do xuvenil na súa visita ao Calasanz. Despois dunha primeira parte dominada polo rival, Juan lograba un bo gol pola escadra cando menos o merecía o equipo. Na segunda parte, Javi dispuxo de dúas ocasións claras para pechar o partido que non foi capaz de materializar. Cando máis controlado tiñan o partido os nosos xuvenís empatou o equipo coruñés nun pase ás costas da defensa.

Xuvenil B:
Puebla 0-3 SD Compostela (Primeira Autonómica, xornada 19ª)

Goles: Borja Rey (56), Abel (59) e Ulyses (60, propia porta)

Dende o primeiro momento, o Puebla abusou do fútbol directo, con multitude de balóns en longo, pero o Compos soubo contrarrestalo con intensidade, orde e propoñendo meter moita xente por dentro para poder gañar os segundos balóns e inmediatamente crear espazos por fóra. Con esta dinámica e cun par de ocasións do Compos por ningunha do Puebla, chegouse con empate a 0 ao descanso.

Na segunda e co mesmo ritmo de xogo, o Compos abriu a lata nun balón parado de Borja Rey na que o porteiro local non estivo afortunado, e a partir de aí, co Puebla acumulando máis xente arriba e con máis espazo ás costas, o equipo branquiazul tivo moitas oportunidades de marcar, conseguíndoo en dúas ocasións máis.

Xuvenil C:
Belvís 4-0 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 13ª)

Compos: Manuel Márquez; Carlos Carid, Carlos Cerecedo, Anxo Cañete, Francisco León; Diego Prol, Yago Maril; Jorge Parcero, Matías, Javier Pereira; José Eiriz. Suplentes: Álvaro Carballido, Manuel César, Yago García e Emmanuel Moredo.

O inicio do partido estivo marcado polo dominio do Compostela, que contou coa posesión e as mellores ocasións da primeira parte. Non obstante o conxunto local soubo manter a súa portería a cero sustentados por unha férrea defensa e un áxil porteiro que salvou ao seu equipo.

Xa na segunda parte o conxunto granate púxose por diante no marcador tras unha concatenación de erros do Compos. A SD intentou por todos os medios a remontada, pero a fortaleza física rival e os seus rápidos xogadores fixeron imposible a épica xesta, elevando o marcador en sucesivos contragolpes que avultaron o resultado final.

Cadete A:
SD Compostela 1-4 Arteixo (Liga Galega, xornada 20ª)

Compos: : Adrián, Iván, Marcos Fdez., Brais, Diego Mariño, David Suances, Parra, Marcos Glez., Anxo, Silva y Seijas. Suplentes: Santi, Lois, Paulo, Xandre y Fran.

O partido empezou igualado, con chegadas a ambas as dúas áreas ata que a estratexia decantou o partido a favor dos visitantes, que lograron marcar o primeiro tanto e a partir de aí fixéronse dominadores do encontro.

Os nosos intentárono con máis corazón que cabeza e non conseguiron franquear o muro rival, que co paso dos minutos e aproveitando novamente o balón parado foron aumentando a vantaxe conseguindo unha clara vitoria.

Cadete B:
Bertamiráns B 1-2 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 15ª)

Compos: Gago – Iago, Diego, Denis, Fonte – Adri,Lois,Ito,Guillén – Alvaro V. , Liste. Suplentes: Lois C., Santi

O equipo formulou o partido con valentía, non deixando xogar ao Bertamirans grazas a unha gran presión e intensidade, que provocou que o equipo local xogase máis balón en longo, creando así menos perigo.

O Compos saía con velocidade cada vez que roubaba o balón e contou con varias ocasións, unhas das cales finalizaba en córner que era rematado á rede por Denis. O Bertamirans empatou á xogada seguinte tras un erro de marcaxe visitante. Nunha nova acción a balón parado, Diego logou o 1-2 co que se chegaba ao descanso.

Na segunda parte o equipo mantivo a idea de xogo. Conforme pasaban os minutos, o cansazo aumentaba e o Bertamirans tería dúas boas oportunidades de empatar, pero foron ben solucionadas por Gago. O Compos tivo dúas oportunidades á contra de sentenciar o partido pero o marcador non se moveu ata o final.

Infantil:
Santiago 1-3 SD Compostela (Segunda Autonómica, xornada 18ª)

Victoria importante da S.D. Compostela ante o Santiago por 1-3 que lle permite recuperar o liderado. A primeira parte foi para o Compos, que sairía a presionar moi arriba, creando así problemas ao rival e varias ocasións de perigo. Raúl marcaría o 0-1 co que se iría ao descanso.

Na segunda parte o Santiago conseguiu o balón, encerrando o Compostela e creando máis perigo. Como consecuencia empataría o partido. Os nosos crearían perigo a base de rápidos contragolpes. Raúl novamente lograría o 1-2 nunha destas xogadas, e Nach, xa ao final de partido poñería, o definitivo 1-3.

Alevín A:
Peleteiro 2- 7 SD Compostela (Primeira autonómica xornada 14ª)

Os nosos canteiráns non deron opción ao Peleteiro, conseguindo o balón dende o primeiro minuto e gozando de claras oportunidades que propiciaron a goleada.

Alevín B:
SD Compostela 2-4 Villestro (Segunda Autonómica xornada 14ª)

Dura derrota para os nosos, aos que lles escapou un encontro que comezaron de forma inmellorable. Xaime e Samu poñían o 2-0 no marcador, pero o Villestro foi capaz de neutralizar a vantaxe cun parcial de 0-4, deixando sen reacción ao Compos.

Benxamín A:
SD Compostela 0-8 Milladoiro (Primeira Autonómica xornada Jornada 14ª)

Compos: Endika, Pablo G, Pablo L, Oscar, Tomas, Valentín, Mario, Hadrián, Roi, Dani e Lucas.

Derrota nun mal partido dos nosos benxamíns, que se viron superados de inicio a fin polo rival. Derrota que servirá para mellorar.

Benxamín B:
SD Compostela 0-16 Burgo (Segunda Autonómica xornada 13ª)

Compos: Roi, Santi, Laura, Andres, Alejandro, Juan, Endika y Tobias. Suplentes: Raul e Sheila..

Sabendo a súa superioridade física o Burgo xa pegaba a dous xogadores aos nosos no inicio do xogo en curto, polo que Roi tivo q optar sempre polo balón en longo. Os goles empezaron a chegar por rexeitamentos ou en segundas xogadas e chegouse con 0-6 ao descanso.

Na segunda parte os nosos desordenáronse e baixaron os brazos polas diferenzas no marcador, que seguiron aumentando.

• COMPOSTELA- 0 LANGREO- 1

21 hours ago

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy e Samu🗣️ O adestrador e capitán da SD Compostela analizaron o momento do equipo e o duelo ante o CD Guijuelo do domingo📸 Acompañounos Mónica Pereiro, da Clínica & akt, patrocinadora do encontro#ComposGuijuelo ... See MoreSee Less

🤝 Roque e Escoruela tiveron a pasada semana un encontro con 220 alumnos do CPI Colexio Nosa Señora do Rosario de Arzúa🩵🤍 Na visita, enmarcada nas actividades de promoción do deporte do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, entregaron invitacións para o duelo contra o CD Guijuelo e tiveron unha entretida charla cos cativos#composguijuelo ... See MoreSee Less

𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐌É𝐃𝐈𝐂𝐎 👉 Euse foi operado onte da súa rotura do ligamento cruzado anterior do xeonllo dereito💪 Moito ánimo, Euse! Volverás máis forte, estamos seguros! Un día menos para volver! ... See MoreSee Less

Hoxe está de aniversario Juampa 🩵🤍🎂 Moitos parabéns! Oxalá que veña acompañado este domingo desa vitoria tan necesaria que todos estamos desexando! 🙌 ... See MoreSee Less

🩵🤍🆚 CD Guijuelo 🗓️ 31.03.24⏰ 16.30🏟️ Estadio Vero Boquete🦶 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐨𝐜𝐢𝐧𝐚 Clínica &AKT🎟️ Entradas Online 👉 app.cluber.es/clubes/64770af75c3ab340920086/pagos/65fbfc0a7af46553833537#ComposGuijuelo ... See MoreSee Less