Resultados del fútbol base en el fin de semana 2/3 may.

5 de mayo de 2015

Cinco encuentros para nuestro fútbol base, con todas las competiciones en la recta final:

Juvenil A:
Galicia Caranza 1-4 SD Compostela (Liga Nacional Juvenil, 33ª Jornada)

Compos: Xandre; Lucas, Luis, Baliño (C), Nico; Miguel, Santi, Iago, Rial, Juan y Javi Lorenzo. Suplentes: Lucas, Ander, Darío, Xabi y Falcón.

Victoria cimentada en una muy buena primera parte, donde los nuestros fueron amos y señores del partido. Dominando el juego y sin conceder apenas oportunidades al rival, los nuestros se fueron ya 0-3 al descanso con tres goles de Juan. En la segunda ya no hubo partido, Xabi pondría el 0-4 y el Caranza marcaría el gol del honor a falta de 5 minutos.

Juvenil B:
SD Compostela 2-3 Unión (Primera Autonómica, jornada 32ª)

Compos: Sandro, Juan Rial, (Anton 55) Jesús, Abel, Artur, Pablo Souto (Xabi 50), Javi (fabi 53), Iago (Nacho 73), Louzan (Noya 73) y Borjita

Goles: Louzan 47 y Borjita 77

En un comienzo igualado con cierto dominio del Compos pero sin peligro, el partido se ve condicionado al cuarto de hora por un desgraciado error en la salida del guardameta que acaba en gol. Inmediatamente después y con el desconcierto generado, el Unión marcó el segundo, poniendo el encuentro muy cuesta arriba. Lo intentó todo el equipo, con dos ocasiones claras, pero antes del descanso el rival marcaba el tercero.

En la segunda parte, el Compos demostró de nuevo su fortaleza en los segundos tiempos y llegó a ponerse 2 a 3, pero no fue suficiente para lograr otra nueva remontada.

Cadete A:
SD Compostela 3-0 Eume (Liga Gallega, jornada 33ª)

Compos: Adrián, Nodar, Marcos, Diego Mariño, Carlos, Parra, Silva, Seijas, Marcos, Dani y Anxo. Suplentes: Paulo, Seijas, Miguel, Iago y Gago.

El Compos llevó la iniciativa del juego desde el inicio, controlando la posesión, pero con un fútbol vertical. A pesar de no disfrutar de demasiadas ocasiones, el equipo fue muy efectivo y aprovechó las llegadas de peligro.

Infantil:
SD Compostela 12-1 Victoria (Segunda Autonómica, jornada 29ª)

Compos: Adrian. Marcos-Diego-Mata-Óscar. María-Rodri-Juan-Nach-Raúl. Koke Suplentes: Alex. Santi. Pedro. Celes. Andrés.

El partido tendría como claro dominador al Compos, que desde el primer minuto saldría con la intención de ganar. A base de combinaciones rápidas y aprovechando la defensa adelantada del Victoria, conseguiría irse al descanso con una clara ventaja de 7-0.

La segunda parte empezó con mucha relajación por parte de Compostela, como consecuencia de esto encajaría un gol a los pocos minutos. Esto le serviría para reaccionar, hacerse con el balón y no ofrecer más opciones al equipo rival. Los goleadores serían: Raúl(3), Marcos (2), Koke (2), Rodri(2), Nach, Juan y Celes.

Alevín B:
SD Compostela 4-2 Victoria (Primera Autonómica, Fase Consolación Jornada 6ª)

Compos: Martín, Adrián, Carlos, Jorge, Ian, Samu, Álvaro e Martín B. Suplentes: Xaime, Ian y Antón

En la primera parte el Compos tuvo muchos problemas para sacar el balón, debido a la presión del rival y las imprecisiones de nuestros jugadores. La clave del encuentro fue el balón parado, ya que varios goles llegaron en saques de esquina y faltas laterales. Con el paso de los minutos aparecieron los espacios para aumentar el marcador.

Benjamín B:
Santiago 3-2 Benjamín B (2ª Autonómica, Fase Consolación Jornada 7ª)

Compos: Roi, Santi, Laura, Mario, Endika, Alejandro, Lucas y Raul. Suplentes: Sheila.

Buen partido del Benjamín B, que pese a ir siempre a remolque en el marcador compitió en todo momento y a punto estuvo de llevarse el empate. Empezó perdiendo al encajar un gol en los primeros minutos, pero consiguió empatar y no fue hasta justo antes del descanso cuando el Santiago se volvió a adelantar.

Tras el descanso llegó el tercero y desde ese momento nuestros canteranos encerraron a su rival en el área, aunque no fue capaz de materializar ninguna de las ocasiones de las que dispuso.
Cinco encontros para o noso fútbol base, con todas as competicións entrando na recta final:

Xuvenil A:
Galicia Caranza 1-4 SD Compostela (Liga Nacional Xuvenil, 33ª xornada)

Compos: Xandre; Lucas, Luis, Baliño (C), Nico; Miguel, Santi, Iago, Rial, Juan e Javi Lorenzo. Suplentes: Lucas, Ander, Darío, Xabi e Falcón.

Vitoria cimentada nunha moi boa primeira parte, onde os nosos foron amos e señores do partido. Dominando o xogo e sen conceder apenas oportunidades ao rival, os nosos fóronse xa 0-3 ao descanso con tres goles de Juan. Na segunda xa non houbo partido, Xabi poñería o 0-4 e o Caranza marcaría o gol da honra a falta de 5 minutos.

xuvenil B:
SD Compostela 2-3 Unión (Primeira Autonómica, xornada 32ª)

Compos: Sandro, Juan Rial, (Anton 55) Jesús, Abel, Artur, Pablo Souto (Xabi 50), Javi (fabi 53), Iago (Nacho 73), Louzan (Noya 73) e Borjita

Goles: Louzan 47 e Borjita 77

Nun comezo igualado con certo dominio do Compos pero sen perigo, o partido vese condicionado ao cuarto de hora por un desgraciado erro na saída do gardameta que remata en gol. Inmediatamente despois e co desconcerto xerado, o Unión marcou o segundo, poñendo o encontro moi costa arriba. Intentouno todo o equipo, con dúas ocasións claras, pero antes do descanso o rival marcaba o terceiro.

Na segunda parte, o Compos demostrou de novo a súa fortaleza nos segundos tempos e chegou a poñerse 2 a 3, pero non foi suficiente para lograr outra nova remontada.

Cadete A:
SD Compostela 3-0 Eume (Liga Galega, xornada 33ª)

Compos: Adrián, Nodar, Marcos, Diego Mariño, Carlos, Parra, Silva, Seijas, Marcos, Dani e Anxo. Suplentes: Paulo, Seijas, Miguel, Iago e Gago.

O Compos levou a iniciativa do xogo dende o inicio, controlando a posesión, pero cun fútbol vertical. A pesar de non gozar de demasiadas ocasións, o equipo foi moi efectivo e aproveitou as chegadas de perigo.

Infantil:
SD Compostela 12-1 Victoria (Segunda Autonómica, xornada 29ª)

O partido tería como claro dominador ao Compos, que dende o primeiro minuto sairía coa intención de gañar. A base de combinacións rápidas e aproveitando a defensa adiantada do Victoria, conseguiría irse ao descanso cunha clara vantaxe de 7-0.

A segunda parte empezou con moita relaxación por parte de Compostela, como consecuencia disto encaixaría un gol aos poucos minutos. Isto serviríalle para reaccionar, conseguir o balón e non ofrecer máis opcións ao equipo rival. Os goleadores serían: Raúl(3), Marcos (2), Koke (2), Rodri(2), Nach, Juan e Celes.

Alevín B:
SD Compostela 4-2 Victoria (Primeira Autonómica, Fase Consolación xornada 6ª)

Compos: Martín, Adrián, Carlos, Jorge, Ian, Samu, Álvaro e Martín B. Suplentes: Xaime, Ian e Antón

Na primeira parte o Compos tivo moitos problemas para sacar o balón, debido á presión do rival e as imprecisións dos nosos xogadores. A clave do encontro foi o balón parado, xa que varios goles chegaron en saques de esquina e faltas laterais. Co paso dos minutos apareceron os espazos para aumentar o marcador.

Benxamín B:
Santiago 3-2 Benjamín B (2ª Autonómica, Fase Consolación xornada 7ª)

Compos: Roi, Santi, Laura, Mario, Endika, Alejandro, Lucas e Raul. Suplentes: Sheila.

Bo partido do Benxamín B, que malia ir sempre a remolque no marcador competiu en todo momento e a punto estivo de levarse o empate. Empezou perdendo ao encaixar un gol nos primeiros minutos, pero conseguiu empatar e non foi ata xusto antes do descanso cando o Santiago se volveu adiantar.

Tras o descanso chegou o terceiro e dende ese momento os nosos canteranos encerraron o seu rival na área, aínda que non foi capaz de materializar ningunha das ocasións das que dispuxo.

3 hours ago

𝐌𝐀𝐓𝐂𝐇𝐃𝐀𝐘 🩵🤍🆚 Real Oviedo Vetusta⏰ 16.00🏟️ El Requexón 1📺 Youtube Real Oviedo🙌 Só vale gañar!!! Imos a pola vitoria!!!#VetustaCompos ... See MoreSee Less