Resultados del fútbol base en el fin de semana 9/10 may.

12 de mayo de 2015

Continúan acabando las competicións del fútbol base y este fin de semana el Juvenil A no pudo culminar su gran temporada con el ascenso a División de Honor, quedándose fuera por un punto. Han empezado ya varios torneos de Copa:

Juvenil A:
SD Compostela 4-0 RC Deportivo (Liga Nacional Juvenil, 34ª Jornada)

Compos: Lucas; Lucas, Luis, Baliño, Nico; Santi, Miguel, Rial (C), Iago Neira, Juan y Javi. Banquillo: Xandre, Borja Miguez, Artur, Xabi y Darío.

Victorial del juvenil A en el último partido de la temporada. Los nuestros realizaron un gran encuentro y cumplieron con su deber de conseguir los tres puntos para intentar el ascenso, pero no dependían de si mismos y a pesar de ganar no lo consiguieron por un punto.

Juvenil C:
Amio 1-6 SD Compostela (Copa de Santiago, Octavos de final. Ida))

Compos: Manuel Márquez; Fran, Carlos Cerecedo, Abel, Carlos Carid; Ignacio Rozas, Damián, Fabiano Soares; Javier Pereira, Emmanuel Moredo, Jorge Noya.

El Compos se impuso con holgura en el partido de ida de los octavos de final de la Copa de Santiago, al derrotar por un contundente 1 a 6 al Amio. Los 5 goles anotados en la primera mitad permitieron controlar el partido en la 2ª, dejando así la eliminatoria muy de cara para el partido de vuelta.

Cadete A:
Bertamiráns 2-0 SD Compostela (Liga Gallega, jornada 34ª)

Compos: Adrián, Marcos Fdez., Xandre, Diego Mariño, Parra, Carlos, Marcos Glez., Miguel, Anxo, Silva y Seijas. Suplentes: Gago, Yago, Dani, Paulo y Carlos Suanzes.

Ultimo partido de la temporada para el equipo cadete que supo aguantar el empuje de un rival que se jugaba el ascenso de categoría durante la primera parte, llegando a tener dos ocasiones claras para adelantarse en el marcador.

En la segunda parte un error, en una jugada sin aparente peligro, fue aprovechado por los locales para marcar el primer gol. A partir de ese momento el Compos estiró las líneas en busca del empate pero no fue capaz de marcar. Por el contrario el Bertamiráns en una jugada individual puso el definitivo 2 a 0.

Infantil:
SD Compostela 2-1 Victoria (Copa de Santiago)

Compos: Adri, Mata-Marcos-Diego-Álex, Rubi-Juan-María-Raúl-Nach-Celes. Suplentes: Pedro, Rodri, Santi, Koke, Óscar.

Los visitantes salieron desde el primer minuto con mucho ritmo e intensidad dispuestos a llevarse el partido. El Compos no supo reaccionar ante esto, convirtiendo la primera mitad en continuos balones largos y disputados, que favorecían siempre al Victoria consiguiendo ir al descanso ganando 0-1.

En la segunda mitad el cansancio hizo que el ritmo del partido bajara, el Compos dispuso algo más de la pelota, pero con continuas pérdidas y fallos, aún así conseguiría empatar tras una jugada por banda de Santi. El Victoria dispuso de algunas oportunidades pero seria el Compos quien ya casi con tiempo cumplido anotaria el 2-1 por medio de Koke.

Alevín B:
SD Compostela 3-0 AD Peleteiro (Primera Autonómica, Fase Consolación Jornada 8ª)

Compos: Martín, Xaime, Carlos, Adrián, Antón, Samu, Álvaro e Martín B. Suplentes: Jorge, Rodrí e Ian

Buen partido de nuestros canteranos, dominando todo los minutos y sin permitir que el rival llegara con claridad. En ataque hubo un poco de precipitación para dar el último pase, pero después del primer gol todo fue más fluido.
Continúan rematando as competicións do fútbol base e este fin de semana o Juvenil A non puido culminar a súa gran tempada co ascenso a División de Honra, quedando fóra por un punto. Empezaron xa varios torneos de Copa:

Xuvenil A:
SD Compostela 4-0 RC Deportivo (Liga Nacional Xuvenil, 34ª Xornada)

Victorial do xuvenil A no último partido da tempada. Os nosos realizaron un grande encontro e cumpriron co seu deber de conseguir os tres puntos para intentar o ascenso, pero non dependían de si mesmos e a pesar de gañar non o conseguiron por un punto.

Xuvenil C:

O Compos impúxose con folgura no partido de ida dos oitavos de final da Copa de Santiago, ao derrotar por un contundente 1 a 6 ao Amio. Os 5 goles anotados na primeira metade permitiron controlar o partido na 2ª, deixando así a eliminatoria moi de cara para o partido de volta.

Cadete A:
Bertamiráns 2-0 SD Compostela (Liga Galega, xornada 34ª)

Compos: Adrián, Marcos Fdez., Xandre, Diego Mariño, Parra, Carlos, Marcos Glez., Miguel, Anxo, Silva e Seijas. Suplentes: Gago, Yago, Dani, Paulo e Carlos Suanzes.

Ultimo partido da tempada para o equipo cadete que soubo aguantar o pulo dun rival que se xogaba o ascenso de categoría durante a primeira parte, chegando a ter dúas ocasións claras para adiantarse no marcador.

Na segunda parte un erro, nunha xogada sen aparente perigo, foi aproveitado polos locais para marcar o primeiro gol. A partir dese momento o Compos estirou as liñas en busca do empate pero non foi capaz de marcar. Pola contra o Bertamiráns nunha xogada individual puxo o definitivo 2 a 0.

Infantil:

Os visitantes saíron dende o primeiro minuto con moito ritmo e intensidade dispostos a levarse o partido. O Compos non soubo reaccionar ante isto, convertendo a primeira metade en continuos balóns longos e disputados, que favorecían sempre a Victoria conseguindo ir ao descanso gañando 0-1.

Na segunda metade o cansazo fixo que o ritmo do partido baixase, o Compos dispuxo algo máis da pelota, pero con continuas perdas e fallos, aínda así conseguiría empatar tras unha xogada por banda de Santi. A Victoria dispuxo dalgunhas oportunidades pero seria o Compos quen xa case con tempo cumprido anotaria o 2-1 por medio de Koke.

Alevín B:
SD Compostela 3-0 AD Peleteiro (Primeira Autonómica, Fase Consolación xornada 8ª)

Bo partido dos nosos canteranos, dominando todo os minutos e sen permitir que o rival chegase con claridade. En ataque houbo un pouco de precipitación para dar o último pase, pero despois do primeiro gol todo foi máis fluído.

11 hours ago

12 hours ago

🗓️ 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐁𝐀𝐋𝐋𝐎⚒️ Tralo gran esforzo de onte, os nosos regresan esta mañá ao traballo centrados no seguinte obxectivo, conseguir a vitoria ante o Real Oviedo Vetusta#VetustaCompos ... See MoreSee Less