El Infantil se jugará la final de la Copa Santiago y el Juvenil con posibilidades en la Copa del Sar

14 de junio de 2016

resultados_base

El equipo de Juvenil ‘B’ de la S.D. Compostela empató la pasada jornada ante el Atlético Riveira por 2-2 en la Copa del Sar. Un  duro partido en el que se logró el empate con el penalti de Jorge Parcero en el minuto 60 y el gol de Borja Rey en minuto 77. El partido de vuelta es este sábado, si resultan vencedores jugarán la final de la Copa del Sar.

Por su parte el Infantil ‘A’, logró una victoria ante el C.D. Conxo con un gol de Joaquín Salgado en el minuto 77. Este fin de semana jugará la final de la Copa de Santiago, siendo subcampeón de la Copa Sálvora el pasado fin de semana.

JUVENIL B: COPA DEL SAR.

PARTIDO: S. D. COMPOSTELA 2 – ATLÉTICO RIVEIRA 2.

GOLES:

1-2 MINUTO 60. JORGE PARCERO. DE PENALTI.

2-2 MINUTO 77. BORJA REY.

HORA: 17:00.

CAMPO: AS CANCELAS.

CLASIFICACIÓN: SEMIFINAL.

1º CLASIFICADO: COPA DEL SAR

PRÓXIMO PARTIDO: ATLÉTICO RIVEIRA – S. D. COMPOSTELA.

CADETE A:

CADETE B:

INFANTIL A:

PARTIDO: S. D. COMPOSTELA 1 – C. D. CONXO B 0.

SD Compostela
👏 @samurodriguez14, #JugadorCincoEstrellas da SD Compostela 23.24 🩵🤍🏆 O capitán, cos votos da afección en Twitter, foi elixido como o xogador máis destacado da tempada, logo de ser fundamental na segunda volta🤝 @futbolmahou 🍻 ... See MoreSee Less
Ver en Facebook

4 days ago

Hoxe temos de aniversario ao noso míster 🩵🤍🎂 Moitos parabéns, Antón!🙌 Que veña un ano cheo de éxitos e que os desfrutemos xuntos! ... See MoreSee Less

4 days ago

Nova SEDE dos Campus Xacobeos! Prezo subvencionado para os empadroados en O Pino e Touro grazas ao noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael#CampusXacobeosOs 𝐦𝐞𝐥𝐥𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐮𝐬, os do 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐨𝐬 🩵🤍🙌🏻 Nova sede! Desta vez en 𝐓𝐨𝐮𝐫𝐨, do 8-19 de Xullo!🤝 Grazas a @cobresanrafael, os/as nenos/as empadroados en Touro e O Pino pagarán 30€ polas 2 semanas do #CampusXacobeos✍🏻 Inscríbete na ligazón da nosa bio! ... See MoreSee Less