Xornada de empates para as categorías inferiores

29 de Xaneiro de 2018

Santiago de Compostela, ao 29 de xaneiro de 2018.

Dos sete partidos disputados polos conxuntos da canteira da SD Compostela, tres deles acabaron con empate final, os dos dous xuvenís e o infantil A. A única vitoria chegou na gran remontada do Zona Vella, quen acumula dous triunfos consecutivos.

En primeiro lugar, o filial branquiazul conseguiu superar cunha gran remontada ao Laro e ascende á sexta praza da clasificación. A pesar de empezar cun 0-2 en contra, os santiagueses déronlle a volta ao marcador na segunda metade grazas aos dous tantos de A. Moure, minutos 58 e 75, aos que se lle sumaron os de Jorge Lorenzo, minuto 86, e Fernando Carro no 89.

O primeiro empate chegaría co Xuvenil de Liga Nacional. O equipo dirixido por Marcos Donnici sumou un punto por segunda xornada consecutiva nun duelo moi complicado contra o CD Choco. Os nosos adiantáronse no marcador co tanto de Víctor Vilariño, no 21, pero en tan só tres minutos os visitantes déronlle a volta. Xa na segunda parte, froito do dominio local, Yago Torrente anotaría o gol que selou o empate final.

Pola súa banda, o xuvenil B tamén rascou un punto na súa visita ao Villestro. Schadarac Lonji, cun gol na primeira metade e outro na segunda, foi o protagonista do partido para os nosos, selando este dobrete que nos permite seguir sen perder unha xornada máis.

Peor sorte correu o Cadete, conxunto que caeu por 0-4 na visita do Lalín. Este mesmo conxunto foi o encargado de superar ao Infantil B cun resultado final moi similar, 1-4. O líder da categoría superou aos nenos branquiazuis que seguen en cuarta posición.

O terceiro e último empate da fin de semana sería o do Infantil A, despois de rascar un punto na súa dura visita ao EFM Boiro. O partido terminou con empate a cero goles.

Por último, o Benxamín non foi capaz de puntuar unha semana máis e caeu por 1-4 contra o La Salle, a pesar de poñerse por diante no marcador na primeira parte.

SD Compostela
🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy🗣️ PREVIA do técnico compostelanista antes do partidazo decisivo deste domingo, ás 12.00 no Vero Boquete, ante o Real Avilés Industrial C.F. ⚽️ O técnico só se centra en conseguir o triunfo o domingo#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less
Ver en Facebook

6 hours ago

Hoxe está de aniversario o noso gran ©️, Álvaro Casas 🩵🤍🎂 Moitos parabéns, Álvaro! Que veñan acompañados de moitos éxitos e celebralos xuntos sobre o verde! 🙌📸 Fílmate Estudio Fotográfico y Audiovisual ... See MoreSee Less

18 hours ago

🙌 RECORDA cada ABONADO maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN no Punto de Información do Centro Comercial As Cancelas ata o SÁBADO (ℹ️ Horario: 10.30-21.00)🩵🤍 Van xa máis de 200 INVITACIÓNS entregadas!!!💪 O domingo, gañamos entre todos!!!#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less

🙌 RECORDA cada ABONADO maior de 16 anos pode retirar unha INVITACIÓN no Punto de Información de @ascancelas ata o SÁBADO (ℹ️ Horario: 10.30-21.00)🩵🤍 Van xa máis de 200 INVITACIÓNS entregadas!!!💪 O domingo, gañamos entre todos!!!#ComposRealAvilésIndustrial ... See MoreSee Less

23 hours ago

🩵🤍 Ana Méndez, xerente de Galicia Calidade, entidade patrocinadora do partidazo deste domingo contra o Real Avilés Industrial C.F., estivo presente esta mañá no adestramento dos nosos🙌 Unha visita especial, na que os animou para que acaden unha nova vitoria#composrealavilésindustrial ... See MoreSee Less