O filial, Infantil B e Alevín B mantéñense nos postos de cabeza

6 de Novembro de 2017

Cadete Camiseta Pablo

• Os cadetes e benxamíns sacaron mensaxes de apoio por Pablo Barreiro e Isaac, compañeiros lesionados.

Santiago de Compostela, a 6 de Novembro de 2017.

Tres vitorias en nove encontros. Este é a bagaxe das categorías inferiores do Compos nunha fin de semana no que tanto o equipo Cadete como o Benxamín acordáronse dos seus compañeiros Pablo Barreiro e Isaac, respectivamente, con mensaxes de apoio antes do comezo dos seus encontros. Ademais, no apartado deportivo, o Alevín B volveu demostrar o seu gran poderío na liga, na que marcha en segunda posición.

En primeiro lugar, o filial branquiazul volveu á senda do triunfo e fíxoo no derbi contra o Belvís. Nun encontro trabado e con moitas interrupcións, un gol desde fóra da área de Fer Carro no primeiro período foi suficiente para levar os tres puntos. O Zona Vella demostrou a súa gran solidez defensiva durante os 90 minutos, logrando unha importante vitoria que o achega aos primeiros postos.

En categoría xuvenil, o equipo de nacional segue sen romper a súa mala dinámica. Esta vez, na súa visita ao campo do Lourambal, caeu por 3-1 ante o Porriño Industrial. Tras o empate de Yago Torrente no 42, o segundo dos locais na última xogada do primeiro acto fixo moito dano aos branquiazuis, que xa non foron capaces de reaccionar e encaixarían o terceiro mediada a segunda parte.

Do mesmo xeito que os anteriores, o Xuvenil B perdeu o seu partido, nas Cancelas, contra o Oroso, cuarto clasificado, por 0-2. Os santiagueses aguantaron o empate ata a última media hora do encontro, momento no que se adiantarían os visitantes.

En canto ao Cadete, que sacou unha camiseta de apoio por Pablo Barreiro, operado de cúbito e radio esta semana, non puido dedicarlle o triunfo ao seu compañeiro, xa que caeron derrotados por 5-0 ante o Xuventude Oroso. O terceiro clasificado foi superior durante todo o encontro e así o reflicte o resultado final.

O terceiro clasificado da Primeira Infantil Grupo 5, o Bertamiráns, tamén foi o verdugo do Infantil A. Neste caso, o conxunto aurinegro levou os tres puntos das Cancelas tras unha clara vitoria por cero goles a seis.

Mellor sorte correu o Infantil B, que gañou por segunda xornada consecutiva. Os branquiazuis superaron ao Vista Alegre por 5-9, nun partido tolo no que os nosos nunca perderon a vantaxe no marcador desde o minuto un, momento no que chegou o primeiro tanto. Con este resultado, o infantil mantén o quinto posto na clasificación.

En categoría alevín, non houbo dobrete como a semana pasado, pero preto estivo. O equipo A empatou contra o Atlético Fátima a dous goles, na súa visita ao campo Paz Nogueira, mentres que o B goleou ao Vista Alegre por 0-6, triunfo que os mantén na segunda praza da clasificación, antes de descansar a próximo fin de semana.

Por último, o Benxamín, que tamén sacou unha pancarta de apoio ao seu compañeiro Isaac, lesionado nun brazo, perdeu contra o La Salle por 3-1, a pesar de poñerse por diante no marcador no primeiro minuto de xogo.

• COMPOSTELA- 0 LANGREO- 1

1 day ago

⌚️ Abril comezará cun derbi para os nosos en terras viguesas ⚽️ X30🆚 CORUXO F.C. 🗓️ 07.04.24⏰ 12.00🏟️ O Vao#CoruxoCompos ... See MoreSee Less

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy e Samu🗣️ O adestrador e capitán da SD Compostela analizaron o momento do equipo e o duelo ante o CD Guijuelo do domingo📸 Acompañounos Mónica Pereiro, da Clínica & akt, patrocinadora do encontro#ComposGuijuelo ... See MoreSee Less

🤝 Roque e Escoruela tiveron a pasada semana un encontro con 220 alumnos do CPI Colexio Nosa Señora do Rosario de Arzúa🩵🤍 Na visita, enmarcada nas actividades de promoción do deporte do noso patrocinador Proxecto Touro - Cobre San Rafael, entregaron invitacións para o duelo contra o CD Guijuelo e tiveron unha entretida charla cos cativos#composguijuelo ... See MoreSee Less

𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐌É𝐃𝐈𝐂𝐎 👉 Euse foi operado onte da súa rotura do ligamento cruzado anterior do xeonllo dereito💪 Moito ánimo, Euse! Volverás máis forte, estamos seguros! Un día menos para volver! ... See MoreSee Less

Hoxe está de aniversario Juampa 🩵🤍🎂 Moitos parabéns! Oxalá que veña acompañado este domingo desa vitoria tan necesaria que todos estamos desexando! 🙌 ... See MoreSee Less